Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Prinsessornas klänningssuccé på Polarpriset – detta bar de!

15 jun, 2018 
I går var det dags för Polarprisutdelning i Stockholm. Kungafamiljen var, traditionsenligt, på plats. Se vad Kronprinsessan Victoria, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia hade på sig.
Annons

Polar music prize, Polarpriset, instiftades 1989 av Stig ”Stikkan” Andersson. Priset är ett internationellt musikpris och har tidigare år delats ut till artister som Bruce Springsteen, Björk och B.B. King. Årets pristagare är Metallica och Afghanistan National Institute of Music.

I går var det dags för prisutdelning i Konserthuset i Stockholm. I vanlig ordning var kungafamiljen på plats, precis som traditionen bjuder. Kronprinsessan Victoria var klädd i en enaxlad klänning från svenska Elin Alemdar och hennes märke Stylein. Klänningen ingår i kollektionen för höst- och vinter 2018.

Prinsessan Madeleine, i sin tur, valde internationell design. Hennes klänning, precis som den blommiga klänning hon bar på dottern Adriennes dop, kommer från Giambattista Valli. Madeleines klänning går under namnet Women’s Green Garden Butterfly-print Tiered Silk-georgette Gown. Madeleines väska kommer från Valentino.

Sugen på ett eget ex av Madeleines klänning? Här kan du klicka hem den.

Sofia valde en grön klänning med bara axlar och hög hals, inte helt olik den klänning som Meghan Markle bar på sin bröllopsdag.

Sofia i grön klänning med hög hals. Madeleine har klänning från Giambattista Valli.
Victoria i klänning från svenska märket Stylein.

Läs också:

Annons