rihanna har en dubbelgångare
Rihannas väg till framgång
1:27

Efter reklamen: Rihannas väg till framgång

(1:27)

Slå på ljud

Priscila Beatrice från Brasilien har hittat sin nisch i sociala medier, den som Rihannas kopia. Genom att sminka och klä sig som sin idol skapar hon innehåll som förbluffar följarna. Det bästa av allt är att till och med Rihanna tycks road av tilltaget, något amerikansks Elle har rapporterat om.

Kopierade Rihannas gala-look med förbluffande resultat

Det hela började förra sommaren då Priscila postade en video på Tiktok där hon kopierat RiRi’s look från 2020 års British Fashion Awards. Tiktok-aren står med ryggen vänd mot kameran och dansar till låten Back Up (feat. Big Sean) av DeJ Loaf, mot en bakgrund som föreställer Rihanna på röda mattan. När Priscila vänder sig om är hon på pricken lik Rihanna på galakvällen i fråga.

Rihanna kommenterade sin look-a-likes inlägg

Kort därpå delade kontot The Shade Room look-a-likens video på Instagram och det var då nästa nivå av tappa-hakan-ögonklick inträffade – Rihanna svarade!

rihanna röda mattan

Rihanna på British Fashion Awards 2020.

I en kommentar intill inlägget skrev RiRi ”Vart är albumet syster?”. Rihanna hashtaggade sin kommentar med #R9, vilket refererar till ”Rihanna 9”, alltså nionde albumet från stjärnan som hennes egna fans väntar otåligt på.

Se Priscila Beatrices coola bilder

Priscila Beatrice reagerade med chock och lycka genom att re-posta kommentaren på sina kanaler och skriva:

”Jag kan fortfarande inte tro det !!! Sidan @theshaderoom delade min video på deras profil och SJÄLVASTE RIHANNA såg min video och kommenterade !!!! Förstår ni vad jag känner just nu??? Jag kan inte sluta gråta av känslor !!! Av lycka!!!!! Detta är en dröm!! Gud är så underbar !!!!!”

Sedan dess har Priscila fortsatt att posta bilder och videor där hon poserar som sin idol, i hopp om att få fler reaktioner från stjärnan. Se ytterligare exempel på när Priscila Beatrice är sjukt lik Rihanna här nedan!

Foto: Tiktok, Instagram, TT

Källa: Elle USA

LÄS MER:

Kändisarna som är slående lika personer i gamla bilder

Quiz: Para ihop rätt kunglighet med rätt land

Kändisarna som har dubbelgångare

Mest läst