Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

PT-Fias kärlek till Tareq Taylor: ”Blir dum i huvudet”

04 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografPt-Fias blogg.
Tareq Taylor och Sofia ”PT-Fia” Ståhl har gått ut och berättat att de är ett kärlekspar, efter en tid av hemlighållande.
I senaste avsnittet av sin podcast Filtrerat berättar PT-Fia hur hennes nya pojkvän påverkar henne mer än hon hade kunnat ana.
– Han har någon slags effekt på en, så jag blir dum i huvudet. Han är så jävla fin, säger hon.
Annons
5 saker du inte visste om Tareq TaylorBrand logo
5 saker du inte visste om Tareq Taylor

De senaste månaderna har det ryktats att kändiskocken och förra årets julvärd Tareq Taylor, 52, hittat kärleken på nytt efter skilsmässan – i Feminas hälsoprofil Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 33. I samband med releasefesten för sitt nya vin valde kocken att gå ut och berätta om känslorna för Sofia.

– Att Sofia är så mycket Sofia är det bästa med Sofia. Hon bejakar livet och hon bejakar glädjeämnen och sprider mycket av det. Sofia är också genuin, enkel och ärlig. Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, sa Tareq Taylor till Aftonbladet efter att ha konstaterat att han är kär.

I sin podcast Filtrerat berättar nu Sofia Ståhl för första gången mer om känslorna för sin nya kille, efter att ha berört ämnet kort i sin blogg.

Annons

– Min kille berättade att han är kär i mig och det är alltid trevligt. Det var så fint. Det har spekulerats och frågats en del, men vi har velat chilla en del, säger PT-Fia.

Pt-Fias starka känslor för Tareq Taylor

Hennes podcast-kollega och vän Elin Sjödén konstaterar att Sofia blir alldeles rosa i ansiktet när hon pratar om pojkvännen Tareq – och till och med får svårt att prata utan att snubbla på orden.

– Han har någon slags effekt på en, så jag blir dum i huvudet. Han är så jävla fin den människan, fyfan alltså. Sexig också, säger PT-Fia.

Men hälsoprofilen menar också att det är komiskt att hon är ihop med en man som precis lanserat ett eget vin, då hon nästan aldrig dricker vin själv och inte kan något om olika sorter. I sin blogg skriver Sofia också mer om lanseringen av Tareq Taylors vin.

– Det är sjukt att jag är tillsammans med någon som har ett eget vin. Jag sa ”du, vad var det för sort nu då, det kan vara så att jag sagt till folk att det var chardonnay”. Och han sa ”nej, jag hatar chardonnay, det är det värsta någonsin”, berättar hon i podcasten.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons