Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Reaktionerna över Charlotte Perrellis likhet med sin mamma

21 apr, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt/Instagram
Reaktionerna över Charlotte Perrellis likhet med sin mamma
När Charlotte Perrelli gratulerar sin mamma på födelsedagen i ett kärleksfullt Instagram-inlägg berättar hon också att folk ofta tror att de är systrar. Och bland kommentarerna gör följarna klart att de även är otroligt lika!
Annons
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idagBrand logo
Charlotte Perrellis stilresa från -94 till idag

På Charlotte Perrellis sociala kanaler får vi hänga med på den stora familjens alla bestyr. Hon är mamma till fyra barn, och även bonusmamma till ett! Hennes äldsta söner Alessio och Angelo fick hon under äktenskapet med Nikola Perrelli, och de två yngre sönerna Adrian och Alvin har hon med nuvarande maken Anders Jensen. Och det är då Anders som även han har ett barn sedan innan han träffade Charlotte – dottern Izabella.

Charlotte Perrellis likhet med mamma Monica

Och familjen består av fler! Nu är det Charlotte Perrellis mamma Monica som har fått ta plats i Charlottes Instagramflöde.

På sin mammas födelsedag har hon skrivit ett kärleksfullt inlägg och delar också en bild på henne och mamman ihop.

Annons

”Världens finaste mamma fyller år!!! Helt otroligt fin. Får alltid höra ”Åh, är det din syster?!?” Lätt att tro. Lika ungdomligt sinne. Så tacksam för dig och pappa och den fina relation vi har. Så mycket underbart vi fått uppleva tillsammans både som barn men även i vuxen ålder. Stort grattis mamma!! Nu ska vi fira, cous she’s still young!!”, skriver Charlotte Perrelli när hon gratulerar sin mamma på dagen.

Och ja, inte bara håller hennes följare med om att de skulle kunna vara systrar. Bland kommentarerna väller det också in komplimanger om hur lika Charlotte och hennes mamma är varandra. ”Lika som bär”, är flera helt eniga om.

Mamma Monicas glädje över familjen

Bland kommentarerna dyker även hennes mamma upp och tackar sin dotter för hennes fina ord – och uttrycker sin glädje över allt de gör ihop.

”Tack, tack, tack. Är så lyckligt lottad över att ha dig som dotter och även Kina så klart”, skriver mamma Monica och menar då Charlottes syster Caroline ”Kina” Björck.

”Ja och vi är så tacksamma att vi får hänga med på alla resor och upptåg som ni fixar. Vi ses imorgon”, fortsätter hon.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons