Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Rebel Wilson om svårigheterna att skaffa barn – vill stötta andra

05 maj, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Rebel Wilson.
Komikern och skådespelaren Rebel Wilson har i ett ärligt inlägg på Instagram berättat att hon fått dåliga nyheter.
I samma veva visar hon sitt stöd för kvinnor som kämpar med att skaffa barn.
Annons
6 saker om Rebel Wilson du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Rebel Wilson du kanske inte visste

Rebel Wilson fick sitt stora internationella genombrott 2011 när hon var med i Bridesmaids. Hon hade innan dess börjat göra ett namn för sig själv i hemlandet Australien där hon medverkat i flera olika humorserier och även utsetts till bästa skådespelare på kortfilmsgalan Tropfest.

Ensamheten efter tunga beskedet

Nu har hon tagit till Instagram för att lätta på sitt hjärta. Och det är en uppenbart ledsen Rebel Wilson som skriver om ett tråkigt besked.

”Jag har fått lite dåliga nyheter i dag och hade ingen annan att dela det med... men jag antar att jag måste berätta det för någon”, börjar hon inlägget och ger sedan en hint om vad nyheterna var.

”Till alla kvinnor där ute som har det svårt med fertilitet, jag förstår er. Universums vägar äro outgrundliga och ibland går allt inte ihop... men jag hoppas att ljuset är påväg att spricka igenom alla mörka moln”, skriver hon.

Annons

Tackar följarna för stödet

Det ärliga inlägget har fått stor spridning och dagen efter att det postades tackar hon för alla fina kommentarer och för att så många delat med sig av sina erfarenheter.

”Ville bara säga att jag vaknade upp i morse och läste igenom allas fina meddelanden och berättelser om sina resor och jag kan inte nog säga hur mycket det betyder för mig, och det har fått mig att må mycket bättre i dag. Sociala medier for the win här när det kommer till att skapa samhörighet när jag var på en väldigt ensam plats. Så tack, alla ni”, skriver hon.

I februari berättade Rebel Wilson att hon är singel igen efter det två år långa förhållandet med exet Jacob Busch.

I dag är hon aktuell som programledare för hundprogrammet Pooch perfect och LOL Australien. Hon har också spelat in den brittiska indiefilmen The almond and the seahorse.

Förutom Bridesmaids är Rebel Wilson känd för Pitch perfect-trilogin, musikalen Cats och Jojo rabbit.

Annons