Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Rebel Wilsons kroppsförvandling efter ändringen: ”Hälsosam balans”

17 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT,
Skådespelerskan Rebel Wilson har lagt om hela sitt liv för att bli mer hälsosam, och tappat över 20 kilo i vikt på köpet.
Nu berättar Hollywoodstjärnan om sitt val för att må bra – och hur hon gör för att hitta balansen.
— Jag försöker bara hitta en balans, en överlag hälsosam balans. Jag tänker att inget är förbjudet, säger Rebel Wilson i People.
Annons
6 saker om Rebel Wilson du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Rebel Wilson du kanske inte visste

Hollywood-stjärnan Rebel Wilson, 40, har rönt stor uppmärksamhet för sin kroppsförändring, efter att hon valt att ha ett "år av hälsa". Stjärnan har berättat att hon för första gången i sitt liv börjat bry sig om hur hon mår i kroppen, kommit igång med träningen ordentligt och lagt om hur hon äter.

På sociala medier har hennes många fans kunnat följa hälsoresan, och Wilson, som gått ner över 20 kilo, har varit öppen med att hon jobbar för att må bra.

I en intervju med People berättar skådespelerskan nu om hur hon ändrat sina matvanor för att vara mätt längre, och ge kroppen vad den behöver.

– Innan så åt jag antagligen 3000 kalorier om dagen de flesta dagarna, och eftersom det oftast var kolhydrater så var jag fortfarande hungrig. Så nu har jag ändrat till en diet med mycket protein, vilket är utmanande för jag brukade inte äta så mycket kött. Jag äter fisk, lax och kycklingbröst, säger hon i People.

Annons

Rebel Wilson vill hitta en balans

Samtidigt som hon har lagt om livet så vill Rebel Wilson inte att det ska gå i överstyr, och har i andra intervjuer sagt att hon inte vill bli av med kurvorna helt, utan är nöjd med hur hon ser ut nu. Dessutom vill hon inte förbjuda något från sitt liv, utan snarare bli måttligare och hitta en bra balans.

– Det betyder inte att varje vecka är en hälsosam vecka. Vissa veckor får man bara räkna bort, och det är inget man kan göra åt det. Jag försöker bara hitta en balans, en överlag hälsosam balans. Jag tänker att inget är förbjudet. Vi kan säga: ”Ska vi ta en burgare på In-N-Out?” och jag tänker ”inget är förbjudet”. Jag kan gå dit, jag kanske bara äter hälften av vad jag brukade förut. Jag äter en burgare och lite pommes, och så är det bra så, säger hon.

Skådespelerskan, som gjort filmer som The Hustle med Anne Hathaway, och blev känd i populära Pitch perfect, menar att hon inte älskade sig själv när hon åt för mycket.

– Jag tror att jag tröståt, och åt för mycket emellanåt, för att jag inte tyckte om mig själv. I grund och botten handlar det om självkänsla och kärlek till sig själv.

Läs mer:

Annons