Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Rebel Wilsons ord efter kroppsförvandlingen

20 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Skådespelerskan Rebel Wilson har det senaste året genomgått en omfattande hälsoresa, där hon gått ner mycket i vikt.
På sociala medier visar hon upp sin nya figur, och skämtar om sin gamla karaktär i populära filmen Pitch perfect, "Fat Amy".
"Ni kan kalla mig Fit Amy", skriver hon på Instagram.
Annons
6 saker om Rebel Wilson du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Rebel Wilson du kanske inte visste

Humorskådespelerskan Rebel Wilson, 40, gjorde sig känd världen över i rollen som "Fat Amy" i musikkomedin Pitch perfect, som kom 2012. Men nu har Wilson jobbat hårt för att komma bort från "Fat Amy" och i stället bli "Fit Amy" – alltså vältränade Amy.

På sociala medier delar Rebel Wilson med sig av sin hälsoresa, och visar stolt upp sin kroppsförändring och sig själv i träningskläder.

"Ni kan kalla mig Fit Amy", skriver hon till en bild på Instagram, som hyllas av fansen.

Rebel Wilsons uppmaning efter viktnedgången

Samtidigt verkar stjärnan vara noga med att inte bli manisk med det hälsosamma levernet. Till en video där hon håller i ett fat med tårta skriver hon:

"Kom ihåg tjejer, du måste fortfarande unna dig (bara det att jag gör det med mat bara en eller två gånger i veckan... och använder bubbelbad som substitut på andra kvällar)".

Efter succén med Pitch perfect har Rebel Wilsons karriär tagit fart ordentligt, och hon har gjort filmer som Isn't it romantic med Liam Hemsworth och The Hustle med Anne Hathaway.

Läs mer:

Annons