Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Reese Witherspoon om en tredje säsong av Big Little Lies

09 maj, 2020 
AvEmma Castman
Även om det inte är bekräftat att det kommer en tredje säsong av Big Little Lies har Reese Witherspoon redan funderat på vilka skådisar hon skulle vilja se i serien. Däribland en riktigt superstjärna.
Annons

Den stjärnspäckade tv-serien Big Little Lies hade premiär på HBO i februari 2017. Berättelsen utspelar sig i kuststaden Monterey i Kalifornien, och huvudrollerna innehas av inga mindre än Reese Witherspoon (Madeline), Nicole Kidman (Celeste), Shailene Woodley (Jane), Laura Dern (Renata) och Zoë Kravitz (Bonnie). Fem kvinnor med till synes perfekta liv – men som plötsligt halkar in på fel spår. Det som började som ett bråk mellan småbarn får gruvliga konsekvenser och slutar med ett mord.

Säsong två av serien hade premiär sommaren 2019, och i den gjorde även Hollywoodstjärnan Meryl Streep entré.

Sedan start har berättelsen varit mycket uppskattad, och även om många hoppas på att få återse casten i en tredje säsong är det inte bestämt ännu.

– Jag vet inte om det skulle kunna ske, men jag ska aldrig säga aldrig. För man vet inte. Säsong två var ju faktiskt en överraskning, sa Reese Witherspoon på premiären av seriens andra säsong till Entertainment Tonight.

Annons

Pratar om en tredje säsong med Laura Dern

Även om framtiden för Big Little Lies är oviss verkar huvudrollsinnehavarna ganska sugna på att fortsätta. För ett par dagar sedan sände nämligen Reese Witherspoon och Laura Dern live på Instagram, och då pratade de bland annat om längtan efter att få återvända till spelplatsen Monterey i Kalifornien.

– Vi vill göra det, vi måste bara vänta lite, sa Reese bland annat under sändningen och fortsatte:

– Ni måste förstå att vi försöker. Vi försöker jobba fram rätt historia.

Därtill pratade skådespelarkollegorna om vilka kändisar de skulle vilja se gästspela i serien. Varpå Reese avslöjar vem hon mer eller mindre alltid har drömt om att få spela mot:

– Jag menar, jag hoppas alltid på att Jennifer Lopez ska dyka upp.

Foto: HBO

LÄS MER:

Annons