Slå på ljud

Renée Nyberg, 54, och David Hellenius, 46, har varit gifta i elva år och har sonen Leo tillsammans. Paret träffades under inspelningen av programmet Slussen 22:00 redan 2002, och efter Renées skilsmässa från exmaken Jan Zachrisson – som hon har barnen Emma och Tom med – 2003 blev hon och David tillsammans.

Men Renée Nyberg trodde inte på sin nya relation med kollegan, och valde därför att dölja den för sina barn under lång tid.

– Barnen visste ingenting. Jag gick ner med en frukostbricka på morgonen och när barnen hade somnat kunde vi umgås. David fick smyga ut och in i källaren i ett helt år, har Renée Nyberg sagt till till Expressen Söndag.

Men med tiden insåg paret att de visst hör ihop, och några år senare både gifte de sig och skaffade barn tillsammans.

David Hellenius kärlek till Renée Nyberg

David Hellenius har sagt att han tyckte relationen med Renée kändes ”självklar”.

– Jag vet att jag tänkte att jag kände mig väldigt självklar med henne, att vi var lika. Vi är ju förortsbarn båda två, vana nyckelbarn som fixat middagen själva, sa David då, har han sagt till Ica Kuriren.

Trots att paret varit gifta i elva år nu tycker Renée Nyberg att det känns som de blev ihop senare än så, på grund av hur maken beter sig mot henne.

– Om jag skulle gå på känslan har vi varit ihop i 5 år. Så uppenbarligen kan jag inte få nog av David. Han är väldigt generös med sina känslor och det smittar. Det är ju inte så att han kommer hem med tulpaner, det har han nog aldrig gjort. Däremot är han bra på att varje dag säga att jag är vacker eller härlig, att han älskar mig, berättar hon i Expressen söndag, som Hänt tagit del av.

Läs mer:

Petra Medes dödsångest – efter dottern Adelines födelse

Laleh Pourkarim om stora tragedin – efter dödsfallen i familjen

Så träffade Lena Endre sin make Martin Wickström