Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Renée Nyberg om första tiden som mormor

01 sep, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
renee-nyberg-mormor-
I somras blev hon mormor för första gången!
Nu berättar Renée Nyberg om lyckan.
Annons
Renée Nyberg och David Hellenius kärlekssagaBrand logo
Renée Nyberg och David Hellenius kärlekssaga

Den folkkära programledaren Renée Nyberg, 56, är mamma till tre. Barnen Emma Zachrisson och Tom Zachrisson som idag är 27 respektive 21 år, fick hon under äktenskapet med Jan Zachrisson, 61. När Renée Nyberg separerade från Jan år 2003 föll hon snart för programledarkollegan David Hellenius, 48, och blev senare också mamma till Leo Hellenius som idag är 15 år gammal.

Renée Nybergs ord om att bli mormor

I början av året blev det känt att Renée Nybergs äldsta dotter Emma gick i väntans tider, och att bli mormor gillar Renée Nyberg minst sagt.

– Det jag mest av allt ser fram emot, det är att jag ska bli mormor, berättade hon för Titti Schulz i P4 Extra tidigare i år, rapporterar nöjessajten Hänt. Samtidigt gjorde hon klart att hon nu vill hålla sig stark i kroppen, så att hon kan hänga med sitt lilla barnbarn på äventyr.

Annons

– Otrolig lycka! Faktum är att för ett antal år sen sa jag att jag måste bli stark. Just för att jag ska kunna stå på Åreskutans topp för att kunna säga: ”Kom nu ungar så kör vi”. Just med barnbarnen, förklarade hon.

Renée Nyberg och dottern Emma
Renée Nyberg och dottern Emma på event i fjol.

”Det är större att bli mormor än att bli mamma!”

Under sommaren kom då Renée Nybergs efterlängtade och första barnbarn, en nyhet hon delade med sig av i TV4-programmet Tilde.

– Jag är helt golvad av att jag känner så här. Jag trodde inte det. Att det skulle vara ännu större att bli mormor än det är att bli mamma. Men att ens dotter får en dotter, det är det största hittills, säger hon i intervjun.

Annons

– Fantastiskt. Det är otroligt. Det är det största som har hänt, säger Renée Nyberg också till Expressen.

Renée Nyberg under inspelningen av intervjuprogrammet Tilde nu under sommaren.
Renée Nyberg pinsamma miss mot Ola ForssmedBrand logo
Renée Nyberg pinsamma miss mot Ola Forssmed

Foto: TT/Instagram

Annons