Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Renée Nybergs fina hyllning till 26-åriga dottern Emma Zachrisson

04 jun, 2021 
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram
renee nyberg och barnen Tom och Emma 2006 på biopremiär

Renée Nyberg ser bara fördelar med att hennes barn blir större. Och nu hyllar hon sin äldsta – dottern Emma Zachrisson som gått och tagit examen efter fem års studier i psykologi. ”Familjens första akademiker!”, stoltserar mamma över dotterns bedrifter nu.

Annons
Renée Nyberg pinsamma miss mot Ola ForssmedBrand logo
Renée Nyberg pinsamma miss mot Ola Forssmed

Den minst sagt folkkära programledaren Renée Nyberg har vi sett i rutan under många års tid i flertal produktioner och har även sin egna serie Renées brygga på TV4.

Renée Nyberg och David Hellenius lovestory

I snart tolv år har hon varit gift med programledaren David Hellenius och turturduvorna är med det ett rackarns kändispar. Tillsammans har paret sonen Leo Hellenius – som numera också är en kändis. Leo har nämligen medverkat i julkalendern Selmas saga 2016 och har även synts i TV4:s Finaste familjen.

Renée Nyberg: Livet blir roligare när barnen blir äldre

Men innan Renée Nyberg fann kärleken i TV4-programledaren David var hon gift med Jan Zachrisson. Ex-makarna gifte sig 1995 men valde att separera 2003. Under sitt äktenskap fick de två barn, dottern Emma Zachrisson, 26, och sonen Tom Zachrisson, 21.

Annons

– När jag fyllde 40 fick jag Leo, men levde samma liv som när jag var 29. När man fyller 50 då blir det inga fler barn, då blir det en ny tid i livet. Det här är första tiotalet efter 20 som innebär en ny slags liv. Barnen börjar alla bli lite större. Det blir ett roligare liv, har den idag 55-åriga Renée tidigare sagt till Expressen.

Renée Nybergs lycka över dotterns hårda slit i skolan

Nu råder det inga tvivel om att barnen börjar bli stora, för i dagarna tog dottern Emma examen från Karolinska Institutet – efter fem års studier på psykologprogrammet.

”Efter 5 års hårt slit på Karolinska Institutet tar hon idag EXAMEN och blir släktens första akademiker! Så OBESKRIVLIGT imponerad och stolt över dig! Du är den klokaste, roligaste och vackraste kvinna jag känner och du kommer att läka så många människor på din resa. Stort grattis älskade Emma!”, skriver stolta mamma Renée Nyberg på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild på dottern som barn!

Mor och dotter på galej

Dottern Emma Zachrisson, och Rene Nyberg på Humorgalan i maj 2013.
Dottern Emma Zachrisson, och Rene Nyberg på Humorgalan i maj 2013.

Dottern Emma hänger sällan med sin mamma i offentliga sammanhang, men här fastnade hon på bild 2013 under en röda mattan.

Annons