Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Rupert Grint har skaffat Instagram – visar upp dottern Wednesday

11 nov, 2020 
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram
Rupert Grint har skaffat ett Instagram-konto och visar för första gången upp dottern.
Nu har Harry Potter-skådisen Rupert Grint även kallad Ron Weasley skaffat Instagram – och nu visar han upp dottern Wednesday för första gången!
Annons
Det här gör barnen från Harry Potter-filmernaBrand logo
Det här gör barnen från Harry Potter-filmerna

Nu jublar alla på Hogwarts av glädje! Ron Weasley även kallad Rupert Grint har skaffat ett Instagram-konto, i vilket han nu delar med sig av en bild på hans lilla dotter som fått det otroliga namnet Wednesday Grint.

”Hej Instagram, bara tio år senare, men här är jag nu. Grint på Gram!”, skrev den nyblivna pappan i sitt första inlägg på den populära bildappen och fortsatte: ”Jag är bara här för att introducera Wednesday G. Stay safe, Rupert”.

Under bilden har Draco Malfoy även kallad Tom Felton lämnat en kommentar där han välkomnar sin skådespelar-kollega från de omåttligt populära Harry Potter-filmerna till appen:

”Välkommen Weasley, det var på tiden. Kärlek till Wednesday XX”, skrev Tom Felton under Rupert Grints bild.

Wednesday kom till jorden i våras

Det var i början av april i år som den glada nyheten om att Rupert Grint blivit pappa spreds. Dottern har han tillsammans med sin käresta Georgia Groome, som han varit ihop med sedan 2011.

Annons

– Rupert Grint och Georgia Groome är glada över att få bekräfta att deras dotter har fötts. Vi ber er att respektera deras integritet vid denna mycket speciella tid, klargjorde deras representant till tidningen Mirror i våras.

Det speciella namnvalet för dottern

Till en början valde paret att hålla dotterns namn Wednesday hemligt, och många kanske blev lite chockade över namnvalet eftersom att Rupert Grint tidigare hintat om att ungen skulle få ett annat speciellt namn från Harry Potter-filmerna:

– Om jag skulle få en son så kanske jag skulle kalla honom Ron, sa Rupert Grint kanske lite på skämt till The Guardian för två år sedan.

LÄS MER:

Annons