I Svenska Hollywoodfruar fick tv-tittarna under flera års tid hänga med på glamorösa tillställningar och lyxiga event. Programmet kantades också av en hel del bråk, framför allt mellan fruarna.

Under de så kallade fruluncherna träffades alla medverkande fruar på en måltid. Men dessa tillställningar kom snabbt att landa i diskussioner då fruarna hade olika åsikter som det mesta. Vissa kom helt enkelt mindre bra överens än andra.

Några som tv-tittarna fick se ryka ihop var Elena Belle, 35, och Anna Anka, 49. Flertal gånger hamnade de i luven på varandra. Bland annat utbröt ett verbalt krig då duon träffades för en pressfotografering. Anna Anka anklagade bland annat Elena Belle för att vara en dålig mamma, därefter sågade hon Elenas klänning:

Elenas man föll ihop och dog på gatan

År 2020 kom att få en tragisk start för Elena, som i mars förlorade sin make Michael Theanne efter att han drabbats av en massiv hjärtattack. Det var under en promenad i närheten av parets hem som musikproducenten plötsligt kollapsade. Ambulans var snabbt på plats men Michael Theannes liv gick inte att rädda.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Sedan dess har Elena flitigt uppdaterat sina följare med sitt sorgarbete. Hon och dottern Luna, 3, har kämpat på och försökt infinna sig i en ny vardag med endast de två.

Trots att Elena fortsatt kämpar med sorgen har hon valt att vara öppen med sina känslor på Instagram. Då och då lyfter hon sina följares frågor och uppdaterar om hur hon mår just då och vad som sker framåt.

Nya orden om relationen till Anna Anka

Efter att Elenas makes död offentliggjordes visade många stort stöd till henne. Vänner, familj, följare och Hollywoodfruar skickade sina kondoleanser. I en ny frågestund på Instagram story har en följare nu skickat en fråga gällande Anna Anka.

”Ankan var så hemsk mot dig i Hollywoodfruar. Beklagade hon sorgen då din man gick bort?”, lyder frågan.

Detta varpå Elena Belle valt att ge svar på frågan och därmed förklara hur relationen mellan dem ser ut idag – efter bråken i tv-rutan.

”Nej det har hon inte gjort. Inget som förväntades heller. Tror inte den människan har några känslor över huvudtaget”, skriver Elena i ett svar.

Vår systersajt Hänt har utan framgång sökt Anna Anka.

Läs mer:

Björn Ulvaeus om frun Lenas sjukdomsbesked: ”Förtvivlad”

Så mycket tjänar de kvinnliga tv-profilerna – här är hela listan

Jennifer Aniston visar upp familjelyckan – efter tragedin: ”Han stal mitt hjärta”

Mest läst