Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jennifer Aniston visar upp sin nya hundvalp

12 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Fotograftt/instagram
Jennifer Aniston visar upp hundvalpen Chesterfield.
Efter det att Jennifer Aniston förlorade sin kära hund Dolly förra året, har hon nu skaffat en ny liten (och supersöt) hundvalp vid namn Chesterfield. Och nu får vi hoppas att hela familjen om numera tre hundar lever loppan tillsammans.
Annons
Här är alla idol-vinnare genom tiderna - minns du dem?Brand logo
Här är alla idol-vinnare genom tiderna - minns du dem?

Nu visar Jennifer Aniston upp sitt nya lurviga familjetillskott på Instagram. Och visst är han så söt att man nästan tuppar av!

”Hej! Nu vill jag introducera er alla för vår senaste medlem i djurfamiljen. Här är (en väldigt trött) Lord Chesterfield”, myser Jennifer Aniston på sin Instagram samtidigt som hon lägger ut en film på den sovande hunden.

Jennifer Aniston som brinner för hemlösa djur fortsätter med att tacka den hjälporganisation som hon köpte hunden av:

S”Han stal mitt hjärta på stört. Ett stort tack till @wagmorpets för erat fantastiska jobb för dessa för alla dessa herrlösa och hemlösa hundar. Jag är så tacksam över att ni tar så bra hand om dessa räddade hundar och hjälper till att hitta nya hem och ägare till dem.”

I filmen som Jennifer Aniston visar upp ser vi hur den söta lilla valpen somnat i soffan, med sitt lilla hundben kvar i munnen.

– Chesterfield, har du råkat somna med benet kvar i munnen? viskar Jennifer Aniston i klippet och slår finurligt fast:

Annons

– Jo men det tror jag att du har.

Jennifer Aniston älskar verkligen djur

Jennifer Aniston berättar ofta hur mycket hon älskar djur och därför är det inte så konstigt att hon har en väldigt lurvig familjesituation. För förutom nytillskottet Chesterfield är Jennifer Aniston också hundmamma till schnauzer mixen Clyde, och den vita pitbullen Sophie.

Jennifer Aniston älskar onekligen hundar, för genom sitt liv har hon haft flera stycken. I juli förra året förlorade hon dock en kär och fyrbent familjemedlem – hunden Dolly. Hennes och ex-maken Justin Theroux vita German shepard gick ur tiden och redan då kände Jennifer Aniston att hon behövde skaffa ännu en hund.

– Min vän Ellen DeGeneres, älskar precis som jag djur. Så hon har bombarderat mig med bilder på hundar som behöver nya hem. Och bara så ni vet, jag skulle kunna tänka mig att skaffa både en lama, en gris, ett får, en alpacka och massa getter, förklarade hon i People magazine i december förra året och la till:

– Men jag vill vara lite försiktig, eftersom Clyde och Sophie är lite känsliga, och jag vill ju att de ska vara lyckliga.

Men nu verkar det som att tiden var rätt, och vi får anta att hundarna Clyde och Sophie godkänt sin nya valpkompis Chesterfield!

LÄS MER:

Annons