Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så är Magdalena Graafs relation med exet Filip Larsson efter sveket

25 maj, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt
magda graaf om relationen till exet filip idag
Nyligen avslöjade Magdalena Graaf att exet Filip Larsson (som hon stod i akt att gifta sig med för ett år sedan) under deras relation smsade med en annan kvinna, med vem han bor med idag. Så är ex-parets relation idag.
Annons
5 saker om systrarna Graaf du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om systrarna Graaf du kanske inte visste

I maj 2020 berättade Magdalena Graaf att hon och ex-fästmannen Filip Larsson efter tio år tillsammans valt att separera, och detta bara en liten tid innan det planerade bröllopet. För prick ett år sedan (ungefär) skrev Magdalena Graaf på bloggen:

”Ingen kan säga för alltid, och hårda ord kanske kan begravas i glömska. Kanske det fina vinner till slut? Tio år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, bloggade Magdalena Graaf då utan att ge närmare information om orsaken bakom beslutet att gå skilda vägar.

”Vi fortsätter som bästa kompisar”

Magdalena berättade vidare:

”Ren och äkta kärlek, passion, skratt, sorg och besvikelser. Vi har gått igenom mycket, vi har varit på avgrundsbotten men lyckats kämpa oss upp igen. Vi har känt det finaste mest omtänksamma, mjuka, inkluderande värme, en människa kan få vara med om. Vi älskar varandra, våra fem vackra barn och våra nära och kära! Omständigheter har gjort att våra händer glidit isär längst vägen.”

Annons

”Vi har valt efter mycket eftertanke och diskussioner att fortsätta vandra som bästa kompisar, fast åt olika håll....”, skrev hon också in blogginlägget.

Filip Larssons svek under relationen

Men bara härom veckan avslöjade dock Magdalena Graaf till tidningen Amelia att Filip Larsson under deras relation smsade med en annan kvinna, som gick under namnet ”Åke” i hans telefonbok.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, berättade hon i Amelia.

Så är relationen med Filip idag – ett år efter separationen

Men trots att det verkar som att det var snudd på vänsterprassel från Filips håll, framkommer det i artikeln med Amelia att relationen mellan ex-paret idag är ”harmonisk och fungerande”. De hörs ofta och eftersom de har två söner tillsammans får de ihop livspusslet med allt vad hämtning, och lämningar innebär. Och kanske är det lättare att gå vidare nu när Magdalena Graaf gått och blivit hals över huvud förälskad i Louie Marti.

– Vi har pratat om att gifta oss inom ett år, men mer troligt är ett halvår. Varför vänta, om det känns rätt? Livet har lärt mig att inte skjuta upp saker, säger Graaf också till tidningen när nya pojkvännen kommer på tal.

Annons