Lotta Lundgren och Erik Haag firar jul.
Lotta Lundgren – 5 Förvånande fakta om kändisen
Slå på ljud

Turturduvorna Erik Haag och Lotta Lundgren har varsitt fast boende, Lotta Lundgren har sitt tillhåll i Midsommarkransen i Stockholm, och Erik Haag har sitt på skärgårdsön Mörkö utanför Stockholm. I veckorna brukar Lotta hänga i storstaden eftersom hennes barn går i skolan.

– Jag lever ett jättekonstigt dubbelliv, har hon själv konstaterat om det faktum att hon delar sin tid mellan Stockholm och skärgårdsön med Erik.

Lotta Lundgren om julfirandet: ”Det slutar aldrig”

Tv-profilerna har barn från sina tidigare relationer där Erik Haag är pappa till fyra ungar, och Lotta Lundgren är mamma till två. Och nu såhär i juletid krävs en hel del pusslande för att få ihop allt vad familjemys och firande heter.

– Vi ska fira här på Mörkö. Inte alla samtidigt, utan det blir Eriks barn som är här i år. Det ska bli jättekul, säger Lotta Lundgren i Expressen samtidigt som hon förklarar att efter firandet på Mörkö – kommer hon fira med sina barn i Stockholm.

– Vi kör en så kallad lilljul hemma. Då är det julbord där och sedan firar jag med Erik. Och sedan kommer de hit några dagar senare – och då blir det en jul till, säger Lotta Lundgren. Och tillägger glatt:

– Så det blir liksom en trippeljul. Det slutar aldrig.

Lotta Lundgren: ”Det har gjort rätt mycket för ungarna”

Utöver att det nalkas julmys för Erik Haag och Lotta Lundgren tillsammans med barnen, så har paret en härlig seger i ryggen. Bara härom veckan var det Lotta och Erik som kammade hem bucklan i Fredrik Wikingsson och Filip Hammars frågesportsprogram Alla mot alla som rullar på Kanal 5.

Det glada vinnarparet verkar minst sagt gilla Alla mot alla, eftersom de inte bara medverkat i det utan även tillbringat mycket tid i soffan för att titta på frågesportsprogrammet ihop med barnen.

– Jag måste säga att det gjort rätt mycket för mina ungar. Särskilt min son Måns. Han har speciellt koll på bildningsfrågorna och kan allt från Hindenburg till alla presidenter. Han är chockerande duktig, förklarade Lotta Lundgren i Expressen strax efter vinsten i Kanal 5.

LÄS MER:

Lotta Lundgren om presidentrysaren: Trump som människa är det starkaste varumärket

Trolltider och Teskedsgumman – julkalendrarna vi aldrig glömmer

Martina Haags stora sorg över barnens beslut