Let's dance-dansarna Cecilia Ehrling, Annika Sjöö och Carin da Silva.
Här är paren som blivit kära i Let's Dance
1:29

Efter reklamen: Här är paren som blivit kära i Let's Dance

(1:29)

Slå på ljud

Annika Sjöö

Annika Sjöö var proffsdansare i Let's dance under tre säsonger. Först 2007 med Tobbe Blom, som hon kom på en andraplats med. Året därpå tävlade hon med Tony Rickardsson, och även de kom på andra plats. 2009 tävlade hon med världens starkaste man Magnus Samuelsson, och de två vann hela tävlingen. Sen skulle det dröja till 2015 innan hon ställde upp i tävlingen igen, när det vankades jubileumssäsong, och hon åter igen tävlade med Magnus.

Nu är Annika både radiopratare och kostexpert, och har dessutom varit programledare för Du är vad du äter. Under pandemin har hon fått hålla danskurser digitalt.

Annika förklarar för Hänt varför hon försvann från Let's dance.

”Jag fick barn! Min son Kelvin föddes 2010 så efter det fick livet andra prioriteringar och eftersom jag bor i Göteborg blir det lite svårare med Let’s Dance i Stockholm”, skriver hon till sajten.

Annika Sjöö då och nu.

Annika Sjöö fick barn, och prioriterade bort Let's dance.

Cecilia Ehrling Danermark

Cecilia Ehrling blev en av programmets allra kändaste dansare, och har faktiskt lyckats vinna hela tävlingen så mycket som fyra gånger, senast med Ingmar Stenmark 2015.

Cecilia blev tillsammans med brottaren Martin Lidberg som hon vann tävlingen med 2007, och de höll ihop i flera år innan de gick skilda vägar. Nu är hon gift med maken Fredrik Dahnermark, och paret fick sitt första barn 2018.

Om vi har sett det sista av Cecilia i Let's dance är oklart, men i år är hon i alla fall inte med. Dansaren födde nämligen sitt andra barn nu i april.

Cecilia Ehrling då och nu.

Cecilia Ehrling är borta i årets tävling för att hon fött barn.

Carin da Silva

Carin da Silva var en av de mest populära dansarna under Let's dance första säsonger. 2008 bytte hon bana och blev hallåa i TV4, innan hon blev en av programledarna för kritiserade programmet Förkväll på samma kanal.

Carin da Silva jobbade sedan nära Adam Alsing, först i TV3-programmet Adam live, och sen i podcasten Adam & kompani. Carin var också programledare påå Vakna med NRJ en period.

I dag driver Carin populära konton på sociala medier, och har över 100 000 följare på Instagram.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks dotter Ida går i föräldrarnas fotspår

Carin da Silva då och nu.

Carin da Silva gick vidare till en karriär i tv och radio.

Christina Samuelsson

Christina Samuelsson tävlade för första gången i Let's dance 2008, då med Uffe Larsson. I samma säsong dansade speedwayföraren Tony Rickardsson med tidigare nämnda Annika Sjöö, och kom två. Men under säsongen var det Tony och Christina som föll för varandra, och två dagar efter finalen så flyttade Christina med sin nya kärlek till hans hem i Avesta-trakten, och lämnade livet i Stockholm.

Paret gifte sig 2013, och har två gemensamma barn, William och Victoria. I dag jobbar Christina som redovisningskonsult, samtidigt som hon ger privatlektioner i dans.

Christina Samuelsson blev Christina Rickardsson.

Christina Samuelsson hittade kärleken i Let's dance – men inte i sin egen danspartner.

Kristin Kaspersen får kritik för orden om Filip Lamprecht i Let's Dance

Sigrid Bernson

Sigrid Bernson har tävlat många år i Let's dance, och vunnit tävlingen flera gånger, bland annat med Benjamin Ingrosso och Anton Hysén. 2017 blev hon ihop med sin danspartner Samir Badran efter säsongens slut, och de höll ihop i drygt 1,5 år. Efter en paus i programmet 2018 för att vara med i Melodifestivalen, så kom Sigrid tillbaka 2019. Då hade hon och Samir gjort slut, och hon parades ihop med Robin Bengtsson, som även han kommit ur en relation. På julafton samma år gick de ut med att de är ett par.

Sedan dess har Sigrid Bernson inte varit med i Let's dance. Hon och Robin bor i ett hus i Vallentuna tillsammans med Robins son från en tidigare relation.

Sigrid Bernson 2011 och 2020.

Sigrid Bernson dansade med flera vinnare, men verkar gått vidare från programmet.

Daniel da Silva

Carin da Silva är inte den enda i familjen som dansat i Let's dance. Från 2006 till 2010 dansade även brorsan Daniel da Silva i danstävlingen.

Efter danskarriären bytte Daniel bana helt, och är nu executive creative director och delägare i byrån Nine yards.

Daniel da Silva då och 2017.

Efter danskarriären blev Daniel da Silva företagare.

Malin Johansson

Malin Johansson tävlade tre år på raken i Let's dance, men hennes sista säsong 2011 blev helt klart mest omskriven. Då hamnade hon i strålkastarljuset efter att det publicerats bilder där hon kysste sin danspartner Alexander Rybak – som då hade flickvän. Efter den säsongen återvände Malin inte till tävlingen. I dag driver hon en dansskola i Torslanda, ger kostrådgivning och deltar i olika företagsevent.

Malin Johanssin 2011 och 2015.

Malin Johansson har startat dansskola.

David Lindgren slår tillbaka mot kritiken – vägrar läsa

Mest läst