Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Så gick det sedan för paren i TV4-programmet Unga föräldrar

15 mar, 2022 
AvSaga Pettersson
FotografTV4/Instagram
Så gick det sedan för paren i TV4-programmet Unga föräldrar
För sju år sedan sändes den första säsongen av Unga föräldrar på TV4.
Så lever några av de populäraste paren idag, år efter sin medverkan i tv.
Annons
TV: 10 populäraste barnnamnen 2021Brand logo
TV: 10 populäraste barnnamnen 2021

År 2015 sändes den första säsongen av Unga föräldrar på TV4, där vi fick följa paren som skaffat barn i ung ålder. I den första säsongen fick vi bland annat följa Linn Berg, 16, och Thomas Conradsson, 23, som då väntade dottern Amy, Michael Sjöberg, 24, och Sindy Niklasson, 22, som nyligen fått sonen Ozzy Lucifer.

I den andra säsongen som kom samma år fick vi bekanta oss med bland annat Fanny Ståhl, 16, och Pontus Rosenborg, 14, som var föräldrar åt dottern Melanie – och Pontus var då den yngsta pappan i Sverige.

Annons

Idag är gänget som vi fick se i de första säsongerna av programmet, som fortfarande rullar med nya säsonger, betydligt äldre. Så här lever några av dem idag!

Linn och Tompa från Hedemora

Linn berg, Tomas Conradsson och dottern Amy i Unga föräldrar.

Linn var 16 när vi först lärde känna henne och hennes sambo Tomas, som kallades för Tompa, som var några år äldre än henne. Vi fick under den första säsongen följa med under Linns graviditet och under förlossningen då dottern Amy föddes.

Idag är inte längre Linn och Tompa ett par. De valde att gå skilda vägar 2017, och dottern Amy som de har delad vårdnad om har idag hunnit bli sju år gammal.

Annons

Linn Berg lever idag ihop med kärleken Jimmy, och 2019 fick de dottern Ellie. På Instagram delar Linn ofta med sig av glimtar från vardagen med familjen om fyra.

Tompa har även han en ny familj idag, och är pappa till ännu en liten dotter. Tillsammans med sin partner Rebecka har han dottern Lilly.

Michael och Sindy från Stockholm

Sindy niklasson och michael sjöberg
Sindy Niklasson och Michael Sjöberg under sin medverkan i den första säsongen av Unga föräldrar.

Sindy Niklasson och Michael Sjöberg var bosatta i Stockholm med sonen Ozzy Lucifer, när vi fick lära känna dem i den första säsongen av Unga föräldrar. Två år senare kom parets andra son till världen, som fick namnet Luna. Men paret valde att gå skilda vägar kort efter att Luna kommit till världen. I en intervju med nöjessajten Hänt förra året berättade Sindy om sitt liv idag.

Annons

– I kort så var det ju väldigt destruktivt mellan mig och Michael efter att Luna föddes. Allting ledde till att barnen fick flytta ifrån oss för att vi skulle kunna ordna upp saker i våra liv, säger hon till sajten och fortsätter:

– Jag mådde psykiskt dåligt och led av psykisk ohälsa. Vi behövde en paus. Det ledde till att mina barn blev placerade under två och ett halvt år. Jag fick då tid till att jobba på mig själv.

Sindy led av ett missbruk, något hon behandlades för och har idag levt ett nyktert liv sedan ett par år tillbaka. Idag jobbar hon med att hjälpa andra mammor som vars föräldraförmåga är ifrågasatt på grund av missbruk, kriminalitet och våld i nära relation.

Annons

De två sönerna har Sindy idag ensam vårdnad om.

– De bor hos mig idag på heltid, sedan ungefär ett år tillbaka. Jag är klar med min process. Jag är ensamstående med dem, och det går hur bra som helst. Ozzy har börjat i ettan och Luna går i förskolan.

Pontus och Fanny från Bollnäs och Stockholm

Pontus Rosenborg och Fanny Ståhl i Unga föräldrar.
Pontus Rosenborg och Fanny Ståhl i Unga föräldrar.

Pontus Rosenborg och Fanny Ståhl fick vi bekanta oss med i den andra säsongen av Unga föräldrar. Pontus Rosenborg blev Sveriges då yngsta pappa när han fick barn ihop med Fanny Ståhl som 14-åring. Flickvännen Fanny var då 16 år, och paret som då fortfarande bodde hemma hos sina föräldrar bodde inte i samma stad. Pontus bodde i Bollnäs och pendlade därför till Fanny och dottern Melanie i Stockholm då och då.

Annons

Idag är Pontus och Fanny fortfarande ett par, och bor ihop med dottern Melanie som idag fyllt sex, i Stockholm.

– I ettan hoppade jag av gymnasiet och flyttade till Stockholm hos Fanny. Jag jobbade på Mcdonalds, sen fick jag ett heltidsjobb på lager. Fanny fick även jobb så då fixade vi egen lägenhet. Jag har även en dröm att bli polis, berättade Pontus i en intervju med Hänt förra året.

I över åtta år har Pontus och Fanny hängt ihop. De kan tänka sig ett till barn i framtiden, men det är däremot ingenting som de planerar för just nu. Nu ligger fokuset på att spara pengar, så de kan köpa sig ett hus.

Annons

– Melanie hjälpte att hålla ihop oss mer. Vi älskar att bo med varandra. Såklart har vi haft våra stunder, det är ändå åtta års tid. Men vi har alltid hittat tillbaka till varandra, berättade han vidare för Hänt.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Se också: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022Brand logo
Se också: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022
Annons
Annons