Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är doktor Mikael Sandströms barn Marcus och Mimmi idag

12 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
FotografWALLSKOG EMMA/Aftonbladet
Mikael Sandström
Mikael Sandströms relation med Lotta Engberg fortsätter att spira. Men det några kanske inte vet är att han har barn från ett tidigare äktenskap. Så här ser Soldoktorns barn ut idag!
Annons
5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåporBrand logo
5 kändisar som startade sina karriärer i dokusåpor

Tv-doktorn Mikael Sandström och programledaren Lotta Engberg har varit ett par sedan sommaren 2020 och idag är de ett av Sveriges favoritpar.

Både Mikael och Lotta är öppna med sin relation och hur hela deras kärlekshistoria började. Det var i januari 2020 som Lotta berättade att hon var intresserad av en dejt med Mikael "Soldoktorn" Sandström.

– Doktor Mikael tycker jag är intressant. Honom är jag lite nyfiken på. Om han ringer kan jag tänka mig att gå på dejt, sa Lotta Engberg till Nöjesbladet– och uppvaktningen inleddes.

När Mikael äntligen fick sin Lotta

Under våren berättade Mikael i Efter fem på TV4 att han hade kontakt med Lotta om en möjlig träff, och senare under sommaren berättade han att paret faktiskt hade haft tid att ses på en dejt. Lagom till sommaren kunde kunde Soldoktorn äntligen bekräfta för Hänt att han och Lotta nu var ett par.

– Ja, det kan man väl säga, svarade överläkaren på frågan.

Annons

Soldoktorns barn från sitt tidigare äktenskap

Det är inte bara kärleken som Lotta och Mikael har gemensamt, båda två har också barn från tidigare äktenskap. Lotta Engberg är mamma till sina vuxna döttrar Malin och Amanda, och har blivit mormor flera gånger om på kort tid.

Mikael Sandström har också han vuxna barn han från en tidigare relation – sonen Marcus och dottern Mimmi.

På Instagram är han väldigt flitig på att dela med sig av bilder på barn och barnbarn. Och att dem verkar umgås mycket och ha en bra relation undgår ingen.

Här tillbringar Mikael och Lotta lite kvalitetstid med sonen Marcus och hans familj.

Här ser vi hans dotter Mimmi mitt upp i en krabbfångst.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons