Lisa Arfwidson/SvD/TT

I höstas meddelade bloggaren Isabella Löwengrip, 29, att hon skulle sälja sitt väldokumenterade lyxhus på Lidingö. Detta efter att ett avslöjande hos Expressen fått hennes bolag att kollapsa.
”Det känns faktiskt bara skönt att få flytta. Mitt hus känns bara som en enda stor kuliss och jag längtar efter ett hem. Huset är sålt till en familj men det dröjer några månader innan vi flyttar”, skrev hon då.

Löwengrips nya hus – 11 miljoner kronor billigare

Personen som Löwengrip sålde huset till är fotografen och societetskvinnan Lisen Stibeck och affärsmannen John Arne Larsson. Stibeck som nu håller på att bygga en fotostudio i huset – något hon bekräftar för Aftonbladet.

– Jag kan inte förneka att jag har köpt det och jag håller på att bygga en fotostudio, säger hon till tidningen, men avböjer ytterligare kommentar.

Enligt lantmäteriet såldes huset för 27 miljoner kronor – en halv miljon kronor mer än vad bloggaren köpte huset för från första början. Isabella Löwengrip har flyttat till ett annats hus om också ligger på Lidingö, som hon köpte för 15 750 000 kronor.

Läs mer:

Kändisparen som varit tillsammans längst
Slå på ljud

Vanessa var ihop med 50-åring – när hon var 14

Feministernas kritik mot Nina Björk – försvarar äktenskapet

Kronprinsessan om sociala distansen: ”Jag är väldigt trött på det”

Mest läst