Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så mycket sålde Isabella
Löwengrip lyxhuset för

19 okt, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Det var i höstas som Isabella Löwengrip meddelade att hon skulle sälja sitt enorma lyxhus på Lidingö, i samband med att hennes företag kollapsade.
Nu visar det sig att profilen gjorde vinst, och fick 27 miljoner kronor för huset, som såldes till en fotograf, skriver Aftonbladet.
– Jag kan inte förneka att jag har köpt det och jag håller på att bygga en fotostudio, säger husets nya ägare Lisen Stibeck till tidningen.
Annons

I höstas meddelade bloggaren Isabella Löwengrip, 29, att hon skulle sälja sitt väldokumenterade lyxhus på Lidingö. Detta efter att ett avslöjande hos Expressen fått hennes bolag att kollapsa.
”Det känns faktiskt bara skönt att få flytta. Mitt hus känns bara som en enda stor kuliss och jag längtar efter ett hem. Huset är sålt till en familj men det dröjer några månader innan vi flyttar”, skrev hon då.

Löwengrips nya hus – 11 miljoner kronor billigare

Personen som Löwengrip sålde huset till är fotografen och societetskvinnan Lisen Stibeck och affärsmannen John Arne Larsson. Stibeck som nu håller på att bygga en fotostudio i huset – något hon bekräftar för Aftonbladet.

– Jag kan inte förneka att jag har köpt det och jag håller på att bygga en fotostudio, säger hon till tidningen, men avböjer ytterligare kommentar.

Enligt lantmäteriet såldes huset för 27 miljoner kronor – en halv miljon kronor mer än vad bloggaren köpte huset för från första början. Isabella Löwengrip har flyttat till ett annats hus om också ligger på Lidingö, som hon köpte för 15 750 000 kronor.

Läs mer:

Kändisparen som varit tillsammans längstBrand logo
Kändisparen som varit tillsammans längst
Annons