Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Så reagerar Casper Janebrinks barn på att han ska bli pappa igen

20 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Casper Janebrink
Casper Janebrink har två barn tillsammans med exfrun Helena Janebrink.
Nu berättar Arvingarna-stjärnan att det varit mycket att smälta för folket i hans närhet sedan nyheten om att han ska bli pappa igen kom.
Annons
Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna ordenBrand logo
Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

På alla hjärtans dag tidigare i år berättade Arvingarna-medlemmen Casper Janebrink, 52, att han och hustrun sedan 23 år Helena Janebrink, 44, skulle skiljas.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans. Därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, meddelade exparet, som också har barnen Alica, 18, och Felix, 19, tillsammans.

”Det är mycket att smälta”

Ett par månader efter det berättade dansbandsstjärnan att han ska bli far igen, med sin nya kärlek. Therese Andersson, 33, heter hon och jobbar som fastighetsmäklare.

Annons

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop, säger han till Expressen.

Han berättar också om hur folk i hans närhet har reagerat på nyheten.

– Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger han och tillägger:

– När alla har haft möjlighet att processa detta, lite längre fram, så kommer det att funka jättebra.

”Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss”

Casper Janebrink träffade Therese Andersson på gymmet, en plats där han tillbringade mycket tid under pandemin. Hon har inga barn sedan tidigare och när graviditeten uppdagades fattade de ett beslut.

– Vi bestämde oss för att behålla barnet. Jag kände att det här barnet kommer att komma inom det närmsta ett eller två åren ändå. Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss. Jag sa att vi kör nu. Likaväl som vi kör om ett år. Jag blir ju inte yngre, säger Casper Janebrink.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons