Casper Janebrink

TT
0:41

Efter reklamen: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

(0:41)

Slå på ljud

På alla hjärtans dag tidigare i år berättade Arvingarna-medlemmen Casper Janebrink, 52, att han och hustrun sedan 23 år Helena Janebrink, 44, skulle skiljas.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans. Därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, meddelade exparet, som också har barnen Alica, 18, och Felix, 19, tillsammans.

Efter tuffa starten – Bondeparet Ellinor och Filip gör slut: ”En chock”

”Det är mycket att smälta”

Ett par månader efter det berättade dansbandsstjärnan att han ska bli far igen, med sin nya kärlek. Therese Andersson, 33, heter hon och jobbar som fastighetsmäklare.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop, säger han till Expressen.

Petra Mede om svåra tiden: ”Då tänkte jag att jag inte ville leva”

Han berättar också om hur folk i hans närhet har reagerat på nyheten.

– Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger han och tillägger:

– När alla har haft möjlighet att processa detta, lite längre fram, så kommer det att funka jättebra.

Gunhild Stordalen: Därför vill jag inte ha egna barn

”Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss”

Casper Janebrink träffade Therese Andersson på gymmet, en plats där han tillbringade mycket tid under pandemin. Hon har inga barn sedan tidigare och när graviditeten uppdagades fattade de ett beslut.

– Vi bestämde oss för att behålla barnet. Jag kände att det här barnet kommer att komma inom det närmsta ett eller två åren ändå. Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss. Jag sa att vi kör nu. Likaväl som vi kör om ett år. Jag blir ju inte yngre, säger Casper Janebrink.