TV: Så såg svenska kändisparen ut - när de träffades och nu
1:03

Efter reklamen: TV: Så såg svenska kändisparen ut - när de träffades och nu

(1:03)

Slå på ljud

David Hellenius och Renée Nyberg

David Hellenius och Renée Nyberg blev tillsammans 2003, efter att ha jobbat tillsammans på ett tv-program 2002. I år har de varit gifta i 13 år, och har dessutom en son tillsammans.

Efva Attling och Eva Dahlgren

Efva och Eva är ett av landets mest stabila par. Redan 1996 ingick de registrerat partnerskap, efter att ha blivit tillsammans några år tidigare. När samkönade äktenskap blev lagligt i Sverige 2009 gifte de sig också, och har hållit ihop lyckliga i alla år.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft en av-och-på-relation i många år, där de emellanåt gjort slut eller tagit pauser, för att sedan alltid hitta tillbaka till varandra. Nu har paret köpt sin första gemensamma lägenhet.

Jonas Gardell och Mark Levengood

Jonas Gardell och Mark Levengood har varit tillsammans sedan 1986, och blivit två av landets allra folkligaste profiler, både på varsitt håll och tillsammans. 1995 ingick de registrerat partnerskap, och 2011 gifte de sig. De har två barn tillsammans.

Ebba Kleberg von Sydow om namnbytet – ändrade sig i sista stund

Sofia Wistam och Magnus Wistam

Efter skilsmässan från Orup fick Sofia Wistam en dotter med en annan man, innan hon träffade sin stora kärlek Magnus Wistam. Paret har nu varit tillsammans i över 20 år, och har två söner tillsammans, Lennox och Texas.

Marie Göranzon och Jan Malmsjö

Teaterparet Marie Göranzon och Jan Malmsjö gifte sig 1974, och har sonen Jonas Malmsjö tillsammans. Om två år firar paret 50 år som gifta!

Camilla Läckberg och Simon Sköld

Författaren och MMA-proffset fick många att höja på ögonbrynen när de blev tillsammans 2013, men de har överbevisat alla tvivlare. Efter nio år är de lyckligt gifta och har dottern Polly tillsammans.

Se också: 7 kändisar du inte visste var släkt med varandra
1:02

Efter reklamen: Se också: 7 kändisar du inte visste var släkt med varandra

(1:02)

Slå på ljud
Mest läst