Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Så ser Lena Philipsson och Måns Herngrens barn ut idag

12 okt, 2020 
AvLinnea Lundgren
FotografTT
Ex-makarna Lena Philipsson och Måns Herngren har tidigare varit försiktiga med att visa upp sina två gemensamma barn, Noa Månfare Herngren, 27, och Saga Herngren, 22. Men under den senaste tiden har barnen dykt upp på röda mattan titt som tätt.
Annons

Det må vara länge sen, men ingen har väl glömt 90-talet absolut hetaste par?

Lena Philipsson, 53, och Måns Herngren, 54, syntes mycket och ofta tillsammans på röda mattan och 1993 gjorde paret slag i saken och gifte sig. Tillsammans fick de två barn, Saga Herngren, 22, och Noa Månfare Herngren, 27.

Det är inte ofta som någon av de två i det tidigare kärleksparet pratar om sina barn men under förra året avslöjade Lena Philipsson (PH) nyheten om dottern.

Saga Herngren bor sedan en längre tid i Berlin men kom enligt Lena PH hem till Sverige för att hjälpa sin mamma spela in musikvideon till hennes singel Maria Magdalena som släpptes i maj förra året.

”Rolig info: Saga min dotter har filmat, jag regisserat och så klippte vi den ihop, allt i Berlin där hon fortfarande bor. Roligt va!”, skrev Lena Philipsson på Instagram då.

Hjälper mamma med musiken

Även då låten Du ljuger släpptes var det dottern Saga som stod bakom kameran vid inspelningen av musikvideon. Men det är faktiskt inte den enda gången som Lena Philipsson har nämnt barnen.

Annons

Efter skilsmässan med modedesignern och entreprenören Per Holknekt 2012, satte Lena upp den känslofyllda showen Jag är ingens älskling som sändes på SVT. Där väljer hon att tillägna ena låten till sina barn och ex-maken Måns Herngren bildsatte musiken med ett bildspel på familjen.

– Tiden går fort. Det är Måns, barnens pappa, som har gjort bildspelet till den här låten. Jag tycker att det var extra fint. Mamma sjunger och pappa gör foton, det är så vi har det i vår familj, säger Lena i showen enligt Expressen.

Syntes med sin flickvän

Om man tycker att Saga Herngren hittills hållit sig i skuggan av sina föräldrars stjärnglans är det ingenting emot Noa Månfare Herngren. Förvisso har han vid ett fåtal tillfällen visat upp sig på röda matten tillsammans med sin pappa men har i övrigt varit väldigt privat.

Noa Månfare Herngren tillsammans med sin flickvän Åsa och pappa, Måns Herngren.

Senast han sågs ute i vimlet var 2018 då han tillsammans med sin flickvän, Åsa, var på Hamburge Börs för att se Thomas Di Leva tolka David Bowie.

Annons

Är fortfarande nära vänner

Lena Philipsson har många gånger uttryckt sorg över att inte längre ha sina barn hemma hos sig. När Saga Herngren förra året var tvungen att återvända till Berlin efter en tid i Sverige skrev tvåbarnsmamman ett nedstämt inlägg på Instagram:

”Lite tomt i bilen efter att ha lämnat dottern på Arlanda. Det är någonting med att se henne försvinna bort igenom dörrarna.”

Lena Philipsson gifte sig med Måns Herngren 1993. Paret skilde sig sedan 2001 men är än i dag goda vänner.

Måns Herngren och Lena Philipson skilde sig 2002 men har sedan dess varit nära vänner. Vid den tuffa skilsmässan från Per Holknekt beskrev Lena sin före detta kärlek som en stor tröst.

“Jag har dock en ex-man som finns här för mig. Pålitlig, snäll, omtänksam och renhårig”, skrev hon på Facebook.

Senast i somras, då hela Kändissverige flögs ner till Tel Aviv i Israel för att fira festfixaren Micael Bindefelds 60-årsdag, sågs de tidigare makarna glatt festa loss i natten.

Läs mer:

Annons