Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så ser Svenska Hollywoodfruarnas barn ut

23 apr, 2021 
Britt Ekland, Gunilla Persson och Anna Anka med sina barn.

I Svenska Hollywoodfruar visade de upp sina hem och liv, och blev populära tv-personligheter.
Medan vissa av Hollywoodfruarna delade rampljuset med sina barn, valde andra att låta barnen hålla lägre profil.
Så här ser Svenska Hollywoodfruarna-profilernas barn ut!

Annons
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är kopior av sina föräldrar

Gunilla Persson

Gunilla Persson har bara dottern Erika Persson, som tittarna har fick följa från det att Gunilla kom med i programmet i säsong 4. Nu har Erika hunnit växa upp och bli myndig med sina 18 år, och kommer i höst att börja på college och därmed flytta hemifrån – men mor och dotter fortsätter ha en nära relation.

Erika Persson och Gunilla Persson när Erika fyllde 16 år.
Erika Persson är Gunilla Perssons enda barn.
Annons

Maria Montazami

Maria Montazami har fyra barn tillsammans med maken Kamran – Sara, född 1991, Hanna, född 1994, Emma, född 1997, och minstingen Nicholas, född 1998. Framförallt de två äldsta döttrarna har synts i tv-programmet – de två var även med i realityserien Venice beach 2018. Där gestaltades deras liv som influencers i Kalifornien, tillsammans med en rad andra unga stjärnor.

Maria Montazami med familjen.
Maria Montazami med familjen under Let's dance 2013.

Elena Belle

Elena Belle fick dottern Luna tillsammans med maken Michael Theanne 2018, och den lilla familjen älskade sitt liv tillsammans. I början av 2020 vändes Elenas liv dock upp och ner, när Michael kollapsade av ett hjärtfel efter en morgonhajk och gick bort plötsligt. Elena Belle uppfostrar nu dottern Luna på egen hand, och valde att flytta från huset till en mer säker lägenhet i Kalifornien. Hon delar med sig av sitt liv med Luna på Instagram, och skriver om utmaningarna och välsignelserna med att vara mamma.

Annons

Britt Ekland

Hollywoodstjärnan Britt Ekland var med i säsong sex och sju av Svenska Hollywoodfruar, och eftersom hennes barn vid det laget var vuxna och hade flyttat hemifrån så figurerade de inte lika mycket som vissa av de andra fruarnas barn i serien. Men Britt har två barn med två olika män.

Mellan 1964 och 1968 var Britt Ekland gift med Peter Sellers, och de två fick dottern Victoria Sellers tillsammans. 1973 fick hon sonen Nicolaj med sambon Lou Adler. 1984 till 2003 var Britt gift med Slim Jim Phantom, men de två fick aldrig några barn tillsammans.

Britt Ekland med dottern Victoria Sellers.
Britt Ekland och dottern Victoria.
Britt Ekland med Lou Adler och sonen Nikolaj som liten.
Britt Ekland med Lou Adler och deras son.
Annons

Anna Anka

Anna Anka har två barn, dottern Elli med exmaken Louis Yeager, och sonen Ethan med exmaken Paul Anka. Hollywoodfrun har dock utkämpat två jobbiga vårdnadstvister om båda sina barn med exmakarna, och inte fått träffa dem på flera år. 2008 var hon och Paul Anka, som hon skilde sig från 2010, i Stockholm med båda barnen.

Anna Anka med exet Paul, och barnen Elli och Ethan.
Anna Anka med familj 2008.

Agnes-Nicole Winter

Agnes-Nicole Winter har två söner – Christofer och Alexander. De har följt med sin mamma på diverse röda mattor genom åren. Agnes-Nicole har berättat om den uppslitande skilsmässan från exmaken som lämnade henne med allvarliga hälsoproblem.

– Jag har fått mediciner och går på regelbundna kontroller. Ett tag fick jag inte köra bil heller för att de var oroliga för att det skulle kunna hända igen, precis när som helst, jag skulle ju kunna krocka och köra ihjäl någon. Men med medicinerna är det bättre. Mina hjärtslag är uppe i 50 nu och om det bara går upp till 56 så kommer jag klara mig utan pacemaker, har hon berättat.

Annons
Anna-Nicole Winter har barnen Christofer och Alexander.
Anna-Nicole Winter har barnen Christofer och Alexander.

Isabel Adrian

Isabel Adrian har två döttrar med Swedish house mafia-maken Steve Angello – Monday-Lily och Winter-Rose. Isabel och Steven gifte sig 2013, och sedan 2016 bor de i Sverige igen, i stället för i Kalifornien.

Parets döttrar syntes sporadiskt i Svenska Hollywoodfruar, men på senaste tiden har Isabel Adrian och maken valt att hålla dem skyddade från rampljuset – mest för att hon inte vill att de ska dras in i ryktena om att hon och maken gått skilda vägar.

– Jag har valt att inte ha mina barn och min man så mycket på sociala medier. För då utsätter jag mig inte för de här spekulationerna.

Annons
Isabel Adrian med döttrarna.
Isabel Adrian med sina döttrar.

Lena Jolton

Lena Jolton är en av de mer anonyma Hollywoodfruarna – hon var bara med i säsong två och tre av programmet. Skådespelerskan, som spelar flygvärdinnan i Sällskapsresan, har den vuxna dottern Cassandra, som hon fått sällskap av på diverse evenemang.

Här syntes de på tennisveckan i Båstad 2014:

Lena Jolton och dottern Cassandra.
Lena Jolton och dottern Cassandra.
Annons