Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så stylade kändisarna sin första röda matta som par

07 feb, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
kollage med hollywoodpar
När sågs Beyoncé och Jay-Z tillsammans på röda mattan för första gången, och vad hade de på sig? Se hur de och 10 andra Hollywoodpar valde att visa upp sin kärlek offentligt.
Annons
Så såg kändisarna ut när de var 21 vs. 31 - och så ser de ut idagBrand logo
Så såg kändisarna ut när de var 21 vs. 31 - och så ser de ut idag

Vad är väl mer romantiskt än att visa upp sin kärlek på röda mattan? Visst en hemmakväll i mjukisar har sin charm men om du vill förklara för världen hur du känner för din älskling så är den hand i hand inför kamerauppbådet du ska gå.

Här är när kändisar gick till galor och premiärer för första gången som par, och hur de såg ut!

Kändispar på röda mattan

blake livey och ryan reynolds

Skådisarna Blake Lively och Ryan Reynolds dök upp tillsammans på premiären av hans film Green Lantern i Los Angeles 2011. Tio år senare är de gifta med tre barn.

Annons
hailey baldwin och justin bieber

Justin Bieber och Hailey Baldwin, senare Bieber, fotograferades också tillsammans på röda mattan redan 2011 under premiären av Justins film Never say never. Vid tillfället var de ”bara” vänner...

katy perry och orlando bloom

Idag nyblivna föräldrarna Katy Perry och Orlando Bloom kom tillsammans till ett välgörenhetsevent arrangerat av prins Albert II i Monte Carlo 2018.

Annons
jennifer lopez alexander rodriguez

A. Rod och J.Lo, alltså Alexander Rodriguez och Jennifer Lopez, gick på MET-galan ihop 2017. Idag är de förlovade och inväntar att coronapandemin ska blåsa över så att de kan ha ett maffigt bröllop.

victoria adams och david beckham

Spice Girls-stjärnan Victoria Adams mötte sin fotbollskille David Beckham under sent 90-tal. Här fotograferades de tillsammans 1999.

Annons
gwen stefani och blake shelton

The Voice-domarna Gwen Stefani och Blake Shelton blev kära framför kameran och så har det fortsatt. De visade upp sin lycka på Vanity Fairs Oscarsparty 2016.

beyoncé och jay-z

Ah, Jay-Z och Beyoncé i begynnelsens dagar! Ett av vår tids största power couple bekräftade sin relation genom att dyka upp på MTV Video Music Awards tillsammans 2004.

Annons

Game of Thrones-stjärnan Sophie Turner fanns sin Joe Jonas i DM på Instagram. Här tog de klivet ut i rampljuset på MET-galan 2017.

Modellen Chrissy Teigen och musikern John Legend har kilat stadigt sedan 2008 vilket denna bild bevisar.

Annons

Kim Kardashian och Kanye West var goda vänner i många herrans år innan de bekräftade sin kärlek genom att gå på filmpremiär ihop 2012.

Modellen Bella Hadid och artisten The Weeknd har varit on/off i många år. Just nu är de on, vilket de även var 2016 när denna bild togs under Grammy Awards.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons