Trots att hon är en relativt nykläckt kunglighet har Meghan Markle redan blivit en stilikon.

Klassiska plagg med rena linjer är Meghans melodi, något 37-åringen gärna kombinerar med en lite ledigare hårstyling. Oftast växlar hon mellan två olika signaturfrisyrer, en uppsatt variant och en utsläppt.

En bild på den brittiska hertiginnan Meghan Markle med sin make prins Harry. Här har Meghan håret utsläppt.

Hårstylisten Lydia Sellers är en av dem som fått sätta fingrarna i hertiginnans svall och hon är särskilt förtjust i den utsläppta frisyren.

– Den kan du ha både till vardags och i en lite mer förfinad version. Dessutom är den lätt att göra, säger hon i en intervju med E! News.

Men det är den slarviga knuten som Meghan är mest känd för, en look hon också rockade på sitt eget bröllop.

En bild på den brittiska hertiginnan Meghan Markle med sin make prins Harry på deras bröllopsdag. Här har Meghan håret uppsatt i en knut.

Ska du klä ut dig till Meghan Markle på Halloween eller vill du bara ha lite kunglig glans i vardagen? Att få till det utan proffshjälp kan verka svårt, särskilt när hennes egen frisör George Northwood aldrig velat avslöja för pressen exakt hur han går tillväga.

Tack och lov har andra kändisstylister tagit fram tutorials för dig som är sugen på att återskapa signaturfrisyrerna – klicka på klippen nedan för inspiration!

Styla håret som Meghan Markle – vågigt hårsvall:

Styla håret som Meghan Markle – slarvig knut:

Läs också:

Babylycka! Meghan Markle och prins Harry väntar barn

Härifrån kommer Eugenies bröllopsklänning

Jessica Blockström: Årets bästa skönhetskalendrar

Foto: IBL