Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så stylar du håret som Meghan Markle – experternas tips

31 okt, 2018 
AvAnaïs González Cruz
Återskapa hertiginnans vågiga hårsvall eller den slarvigt uppsatta knuten. Här är klippen som visar dig hur du gör, steg för steg.
Annons

Trots att hon är en relativt nykläckt kunglighet har Meghan Markle redan blivit en stilikon.

Klassiska plagg med rena linjer är Meghans melodi, något 37-åringen gärna kombinerar med en lite ledigare hårstyling. Oftast växlar hon mellan två olika signaturfrisyrer, en uppsatt variant och en utsläppt.

En bild på den brittiska hertiginnan Meghan Markle med sin make prins Harry. Här har Meghan håret utsläppt.

Hårstylisten Lydia Sellers är en av dem som fått sätta fingrarna i hertiginnans svall och hon är särskilt förtjust i den utsläppta frisyren.

– Den kan du ha både till vardags och i en lite mer förfinad version. Dessutom är den lätt att göra, säger hon i en intervju med E! News.

Annons

Men det är den slarviga knuten som Meghan är mest känd för, en look hon också rockade på sitt eget bröllop.

En bild på den brittiska hertiginnan Meghan Markle med sin make prins Harry på deras bröllopsdag. Här har Meghan håret uppsatt i en knut.

Ska du klä ut dig till Meghan Markle på Halloween eller vill du bara ha lite kunglig glans i vardagen? Att få till det utan proffshjälp kan verka svårt, särskilt när hennes egen frisör George Northwood aldrig velat avslöja för pressen exakt hur han går tillväga.

Tack och lov har andra kändisstylister tagit fram tutorials för dig som är sugen på att återskapa signaturfrisyrerna – klicka på klippen nedan för inspiration!

Annons

Styla håret som Meghan Markle – vågigt hårsvall:

Styla håret som Meghan Markle – slarvig knut:

Läs också:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: IBL

Annons