Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så träffade Lisa Ajax sin pojkvän Max: ”Jag visste när han klev in rummet”

17 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Lisa Ajax
Artisten Lisa Ajax träffade sin pojkvän Max ”Klockrent!” Huss när de spelade in en låt tillsammans.
Nu öppnar hon upp om först mötet.
Annons
TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått

Lisa Ajax fick en tidig start på karriären. Hon slog igenom som 16-åring när hon 2014 vann TV4:s långkörare Idol. Och har sedan dess varit med i Melodifestivalen fyra gånger (2016, 2017, 2019 och 2022), hon har turnerat och släppt låtar och hon har en egen Youtube-kanal med närmare 23 000 prenumeranter.

Den senaste tiden har Lisa Ajax också synts i en massa olika tv-program. Nu senast såg vi henne i en annan TV4-produktion, nämligen Let's dance.

Sorgen efter nederlaget i Let's dance

Nu blev det tyvärr så att hon åkte ut i det senaste avsnittet.

– Man blir tom, det här är hela ens liv nu. Och också att man tillägnat sin dans någon, det är så känslosamt redan innan och så åker man ur på den dansen, säger hon till Aftonbladet efter det tunga beskedet.

Annons

För så var det! I helgens omgång fick dansarna hylla någon som har en speciell plats i deras hjärtan, och Lisa Ajax valde att hedra sin pojkvän Max Huss. Han är också musiker och gör låtar under artistnamnet ”Klockrent!”.

”Wow, det var sån sjukt härlig känsla när vi dansade ikväll! Kändes så fint att jag fick visa min kärlek för Max genom en dans”, skrev hon på Instagram efter sitt framträdande.

Lisa Ajax om kärleken till Max

I en intervju med Expressen berättar Lisa Ajax nu om hur det gick till när de träffades. Det var när de spelade in låten Här tog det vackra slut tillsammans.

– Det är en verkligen låt som handlar om kärlek som tar slut. Jag var väldigt stängd till en början. Jag var blyg och tillbakadragen och sa inte så mycket. Jag var proffsig och gjorde mitt i studion och sen var allt klart, säger hon men tillägger att hon ganska snart insåg att det skulle kunna bli något mer än en låt.

Annons

– Så fort han kom in i rummet så visste jag att det här är en typsikt sån kille som jag faller för.

Hon berättar vidare att han bokade in en massa möten som egentligen inte behövdes för att få träffa henne, och att det tog ungefär tre månader innan han på ett lite gulligt klumpigt vis frågade om de var ihop.

– Min mamma hade fyllt år. Han sa typ: ”Jag köpte blommor i dag till din mamma. Då kom jag på, vem ska jag säga att jag köper blommorna till? Då sa jag att jag köpte blommorna till min svärmor. Så, vad är vi”?, säger Lisa Ajax.

Se också: 5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmateBrand logo
Se också: 5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmate

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons