Selena Gomez

TT

Nu sätter Selena Gomez ner foten mot de som hånar hennes och andra kvinnors kroppar. Det kommer sig efter att hon varit ute och ätit snabbmat.

– Så jag försöker att fortsätta vara smal, men jag gick till Jack in the box och köpte fyra tacos, tre egg rolls, lökringar och en spicy kycklingmacka, säger hon på Tiktok enligt Buzzfeed news.

TV: 9 saker du inte visste om Selena Gomez
1:54

Efter reklamen: TV: 9 saker du inte visste om Selena Gomez

(1:54)

Slå på ljud

– Men ärlig talat, jag bryr mig inte om min vikt för folk gnäller om den hur jag än gör. Antingen är jag för lite eller så är jag för stor, eller så har jag på mig något som inte passar. Meh meh meh, fortsätter hon.

Kristin Kaspersens bild med sönerna från familjesemestern

”Jag är perfekt precis som jag är”

Selena Gomez avslutar kraftfullt:

– Jag är perfekt precis som jag är.

I en intervju med Cosmopolitan från 2020 öppnade Selena Gomez upp om den ständiga kritiken och de elaka orden som kändisar, och många andra, får utstå. Hon säger då att hon försöker att inte ta åt sig, men att det är svårt.

– Jag har blivit osäker på mig själv. Jag har också SLE, vilket gör att min vikt går upp och ner, så jag har ganska tidigt behövt lära mig att vara hårdhudad när det kommer allt det där, och jag försöker förstå att det inte spelar någon roll. Men det är bara så hatiskt, säger hon.

Margaux Dietz nya barndrömmar: ”Ett syskon till Arnold”

Därför lämnade Gomez sociala medier

De senaste åren har Selena Gomez hållit sig undan sociala medier så gott det går. Hon har berättat att hon skapar innehållet, men sen skickar det till sitt team som delar allt på exempelvis Instagram eller Tiktok.

Tomas Brolins son går i pappas fotspår – det gör Sebastian i dag

Det började när hon gjorde en njurtransplantation och behövde tid att återhämta sig, men att det trots det rasande kommenterar om hennes vikt in, vilket fick henne att i stort sätt överge sociala medier.

– Det har förändrat mitt liv i grunden. Jag är lyckligare, jag är mer närvarande, jag klickar mer med folk. Det vår mig att känna mig mer normal, säger hon i en intervju med Good morning America.

Se också: Så ser Hollywoodkändisarnas föräldrar ut – vi har bilderna
1:21

Efter reklamen: Se också: Så ser Hollywoodkändisarnas föräldrar ut – vi har bilderna

(1:21)

Slå på ljud
Mest läst