Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så träffades Katy Perry och Orlando Bloom – hela kärlekshistorien

30 apr, 2020 
AvNina Nyström
Katy och Orlando och förlovningsringen
I år väntar Katy Perry och Orlando Bloom sitt första barn, och planerar dessutom sitt bröllop. Men vägen dit har inte varit spikrak för paret. Här är allt du vill veta om Perryblooms kärlekshistoria.
Annons

Artisten Katy Perry har tidigare haft förhållande med Diplo och John Mayer och varit gift med Russell Brand. Orlando Bloom har haft ett långt förhållande med Kate Bosworth och varit gift med Miranda Kerr, som han har nioårige sonen Flynn med.

Men sedan 2016 verkar Katy och Orlando (mest) bara haft ögon för varandra. Många har under åren vittnat om att de två verkar väldigt kära – och i år satsar de allt, med både barn och bröllop. Så här gick vägen dit:

Tidslinje över Katy Perry och Orlando Blooms förhållande

Januari 2016 – ses för första gången ihop

Redan i början av januari ses Katy, 35  och Orlando, 43 kärvänliga på Golden Globes efterfest. De efterföljande veckorna ses de ett flertal gånger ihop.

Första bilderna på Katy Perry och Orlando Bloom på efterfest ihop.
Första bilderna på Katy Perry och Orlando Bloom på efterfest ihop.

Februari 2016 – åker på semester

Det går fort! Paret ses bland annat kyssas på en Adele-konsert, och kort därefter är de på semester ihop på Hawaii, och det är tydligt att de är ett par.

Annons

Maj 2016 – paret blir officiella

Katy och Orlando går båda på Met-galan, men till alla fotografers besvikelse går de separat på röda mattan. Men bara ett par veckor efter lägger Katy ut en bild på henne och Orlando tillsammans från filmfestivalen i Cannes – och förhållandet är officiellt.

Augusti 2016 – nakenpaddlingen

Plötslig är ingenting är privat längre – om man säger så. För du minns kanske bilderna från Italiensemestern, när Orlando paddlar naken tillsammans med Katy?

Orlando Bloom paddlar naken tillsammans med Katy Perry
Orlando Bloom paddlar HELT naken tillsammans med Katy Perry.

November 2016 – det börjar skava?

Det börjar ryktas om en fnurra, och källor menar på att de gjort slut. Men så kommer det bilder från en gemensam thanksgiving, och allt verkar bra igen.

Januari/Februari 2017 – fnurra

Paret verkar lyckliga när de firar Orlandos 40-årsdag ihop, men från Oscarsgalan rapporteras om att paret inte alls varit så kärvänliga som de brukar.

Annons

Mars 2017 – det tar slut

Paret bekräftar officiellt att de tar en paus. Men under hösten 2017 och vintern 2018 ses paret ihop då och då. De firar nyår tillsammans i Japan och fortsätter semestern ihop på Maldiverna.

Februari 2018 – bekräftar att de dejtar igen

Men inte förrän i februari bekräftas det att de är ihop igen.

September 2018 – första röda mattan på länge

Paret syns för första gången på röda mattan tillsammans igen.

Katy Perry och Orlando Bloom på gala i Monte Carlo
Katy Perry och Orlando Bloom på gala i Monte Carlo.

14 februari 2019 – Orlando friar till Katy

Efter frieriet på alla hjärtans dag delade de med sig av det glädjande beskedet i ett inlägg på Instagram, där Katy la ut en bild på förlovningsringen och skrev texten ”full bloom”, under bilden. Det kända paret håller bröllopsdatumet hemligt men det är sagt att de kommer att gifta sig någon gång under 2020.

Mars 2020 – väntar barn ihop!

Katy och Orlando går ut med att de väntar sitt första gemensamma barn.

Katy Perry visar upp gravidmagen i nya musikvideon.
Katy Perry visar upp gravidmagen i nya musikvideon.

Katy avslöjade nyheten genom musikvideon Never worn white, som avslutas med att hon är klädd i en brudklänning och står och smeker sin gravida mage.

Orlando körde den numera klassiska ordvitsen som refererar till hans efternamn: en bild på Katy och bulan med orden: ”My babies blooming.”

https://www.instagram.com/p/B9caa6iFd3y/

Foto: TT

Källa: Cosmopolitan

LÄS MER:

Annons