Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Så träffades Zara Larsson och pojkvännen Lamin Holmén

19 jan, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Lamin Holmén är Zara Larssons pojkvän. Nu berättar hon hur de föll för varann, efter att ha känt varandra i ett par år – och om kemin som fanns redan under relationen med ex-pojkvännen.
Annons
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"Brand logo
Hör Zara Larsson om Lamin Holmén: "Jag älskar honom"

Förra veckan bekräftade Zara Larsson att Lamin Holmén är hennes pojkvän, i samband med att de dansar ihop i hennes nya musikvideo för låten Talk about love. Det var när hon gästade Mix Megapol som hon för första gången berättade att Lamin är hennes pojkvän, och i samma veva berättade hon hur det var att jobba med honom.

– Det var så bekvämt när man känner någon så väl. Men så är det, jag ville att det skulle kännas intimt och passionerat, och det kom ju supernaturligt eftersom jag älskar honom, sa hon då.

Så föll Zara Larsson och Lamin Holmén för varandra

Zara och Lamin har känt varandra ett par år. I en längre intervju med Aftonbladet berättar hon om hur hon och Lamin föll för varandra.

– Alla personer jag har blivit kär i under mitt liv har jag oftast blivit kär i för att jag har känt något tillbaka. Med vissa har man bara en vibe. Även om jag hade pojkvän innan och absolut inte skulle kunna tänka mig att göra någonting så, så känner man ändå kemi med vissa personer. Sedan tog det ett tag innan vi gjorde något åt det. Men vi började hänga mer intensivt och vi tycker ju om varandra, jag har alltid tyckt om honom jättemycket. Det var naturligt, det bara blev så, säger Zara.

Annons

I samma intervju får hon frågan om de har planer på att bli sambos, och artisten svarar då:

– Ja men faktiskt, han bor ju typ hos mig redan. Men vi får se. Jag reser i vanliga fall så mycket också, så 2020 har varit lite som ett låtsas-år.

Zara Larssons uppbrott från Brian Whittaker

Zara Larsson var tidigare tillsammans med modellen Brian Whittaker. I september 2019 gick hon ut med att de valt att gå skilda vägar.

– Det är okej. Jag är ung, jag är söt och jag måste leva mitt liv. Jag har inte varit singel sedan jag var 14, sa hon då till People.

LÄS MER:

Annons