Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Sanna Lundell och Josefin Crafoord har barn med samma man – så är relationen

24 nov, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Sanna Lundell och Josefin Crafoord.
Journalisten Sanna Lundell och programledaren Josefin Crafoord har båda barn med Wille Crafoord.
Så här ser deras relation ut!
Annons
TV: Sanna Lundell och Mikael Persbrandts kärlekssaga i bilderBrand logo
TV: Sanna Lundell och Mikael Persbrandts kärlekssaga i bilder

I mitten av 1990-talet gifte sig programledaren och radioprofilen Josefin Crafoord med med musikern Wille Crafoord. De fick sonen Roderick ihop 1995 innan de skilde sig fyra år senare.

Wille Crafoord gick sedan vidare och två år efter skilsmässan från Josefin fick han dottern Olga tillsammans med journalisten Sanna Lundell.

”Vi har inget otalt med varandra”

Hon träffade senare skådespelaren Mikael Persbrandt som hon har tre barn med. Tidigare i år gästade Sanna Lundell Bathina Philipsons podcast, och berättade då hur relationen med exet ser ut.

Annons

– Vi har inget otalt med varandra, men vi har ganska olika sätt att se på livet. Vårt uppbrott var ganska jobbigt, det var tufft. Men det är det väl alltid, säger hon.

Josefin, Wille och Roderick Crafoord på cirkus 1997.
Josefin, Wille och Roderick Crafoord på cirkus 1997.

Josefin Crafoord har också hjon berättat om sin relation till sin tidigare make.

– Nämen, Wille och jag, vi är inte värsta polarna som firar jul ihop, absolut inte. Men på det stora hela tycker jag han är en toppenfarsa, det är mer än vad man själv hade, liksom. Han ger Roderick jättemycket som inte jag ger, och tvärtom. Vi har faktiskt en jättebra relation, säger hon i en intervju med tidningen Mama.

Annons
Sanna Lundell och Wille Crafoord ute på stan 2002.
Sanna Lundell och Wille Crafoord ute på stan 2002.

Josefin Crafoord och Sanna Lundells vänskap

I den berättar hon också om vänskapen till Sanna Lundell.

– Jag har alltid gillat Sanna. Från första stund. Men jag fick aldrig lära känna henne för hon var ihop med Wille. Jag gillade hennes kompisar också. Hon kändes lite lik mig, på nåt vänster. Jag tänkte, ”Jaha, det var väl inget konstigt att han blev ihop med henne, hon är ju ungefär som jag!” (skratt). När det tog slut blev det på nåt vis fritt spelrum, nu kan vi ses utan att det är nåt konstigt med det, säger hon i intervjun.

Annons

När Sanna Lundell var gravid med sitt fjärde barn blev hon kidnappad av sina vänner för en babyshower. Då vad Annika Jankell, Anitha Clemence och Ann Söderlund med, precis som Josefin Crafoord!

”Alltså: Mina KÄNSLOR är all over the place efter en helt obeskrivligt underbar babyshower som mina vänner fixat. Ni ÄR kärlek. Alltså grinar och skrattar och ryser av allt härligt ni gav mig i dag. Love you”, lät Sanna Lundell berätta på sin Instagram då.

Se också: 5 saker om Josefin Crafoord du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Josefin Crafoord du kanske inte visste
Annons