Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Sanna Lundell om sonen Fox likhet med pappa Mikael Persbrandt

11 jan, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Nu när minstingen snart är fyra år gör mamma Sanna Lundell klart att lille sonen Fox är en total kopia av sin pappa Mikael Persbrandt.
Håller ni med?
Se bilderna här!
Annons
The Storytellers – Lyssna med SannaBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Sanna

I över 16 år har journalisten Sanna Lundell, 43, och skådisen Mikael Persbrandt, 58, varit ett par. Och relationen har varit ömsom bra och ömsom dålig. Mikael Persbrandt har under relationen kämpat med drogmissbruk där Sanna varit medberoende. Kärlekslivet har därmed kantats av beroendeproblematik som runnit över och blivit stora trauman, som sedan bearbetats och idag är relationen starkare än någonsin. Idag lever de lyckligt familjeliv på en herrgård utanför Nynäshamn.

Annons

– Jag och Micke har levt med varandra under 15 år, han har varit nykter och drogfri i fem år. I tio års tid levde vi... beroendesjukdomen är kronisk, progressiv och dödlig. I början var inte hans beroende lika allvarligt, det blir sämre för varje år. Absolut så utsatte han ju både sig själv och mig för djupa trauman och enorma tillitsproblem, förklarade Sanna Lundell i podcasten Helt ärligt med rapparen Sebastian Stakset 2020.

Sanna Lundell och Persbrandts familjeliv

Paret delar tak med barnen Olga Crafoord, 20, (som Sanna Lundell har med exet Wille Crafoord) och gemensamma sönerna Igor, 15, Lo, 12, samt lille Fox, 3. Även hundarna Moyo och Howdy, katten Pennywise, fyra hästar och ett par hönor hänger omkring på den stora gården Stora Lundby i Sorunda.

Annons
Mor och dotter Olga på mingel under 2014 års Mamagala.

Sanna Lundell: Min son och Mikael är kopior

Den 22 april 2018 föddes yngsta sonen Fox och strax efter kom hon att dela med sig av sin erfarenhet från den förlossningen på sin blogg. Fyrabarnsmamman berättade att det var hennes bästa förlossning någonsin.

Nu snart fyra år efter sonens födsel gör Sanna Lundell klart att minstingen är en kopia av sin skådespelare till far.

Annons

”Han är sååå lik dig!!! Säger alla!”, börjar hon sitt inlägg på sina sociala medier samtidigt som hon delar en bild på Fox och maken Micke och menar att sonen inte bara brås på sin mor.

”Men vad säger ni nu då?”, fortsätter hon och menar att ekipaget om far och son är lika som bär.

Annons

Vi är absolut villiga att hålla med Sanna Lundell, när pappa och son sitter i exakt samma vinkel ser vi att Fox ögon, näsa och mun brås på pappa Persbrandt!

Eller vad tycker ni?

Här har vi även Mikael Persbrandt med de äldre sönerna Igor och Lo på galapremiären av Star Wars: The Rise of Skywalker i Stockholm 2019, inte heller så olika!

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons