Sanna Nielsen: Därför beslutade jag mig för att hoppa av Allsång på Skansen
5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på Skansen
0:54

Efter reklamen: 5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på Skansen

(0:54)

Slå på ljud

Efter sju säsonger av Allsång på Skansen väljer Sanna Nielsen att lämna över programledarrollen till någon ny. Under gårdagen kom beskedet om att Sanna i sommar gör sin sista säsong av Allsång på Skansen.

Sanna Nielsen om att lämna Allsång på Skansen

På Instagram berättade Sanna Nielsen själv om beslutet att lämna Allsång på Skansen.

”Så kom dagen då jag bestämde mig för att det är dags att lämna över stafettpinnen. I år blir det min sjunde sommar som jag får vara er allsångsledare och det blir också min sista som allsångsledare. Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket”, skriver Sanna Nielsen i ett inlägg på Instagram.

I samma inlägg berättar hon också varför hon valt att låta något annan ta över hennes uppdrag på Allsång-scenen, efter hennes sju säsonger.

”Jag hade kunnat fortsätta som allsångsledare i flera år till men känner också att jag har fått göra så mycket roligt i programmet. Så många drömmar som har gått i uppfyllelse och efter den här säsongen är det dags för andra drömmar… Men innan dess ska vi sjunga tillsammans med hela hjärtat och njuta tillsammans. Tillsammans med er kära publik. Tack för förtroendet”.

Det händer i Sanna Nielsens liv nu

Under hösten 2021 välkomnade Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell sonen Gibson till världen. Knappt en månad efter förlossningen var det dags för föräldrarna att ge sig ut på julturné, och självfallet fick lille Gibson följa med. I samband med det berättade Sanna om lyxen att få ha med sig hela sin familj, och främst sin nyfödde son på jobbet.

Och ännu mer tid med sonen blir det garanterat för Sanna Nielsen efter den sista säsongen av Allsång på Skansen, även om Gibson kommer att finnas med bakom kulisserna även under den kommande Allsång-säsongen.

Artisterna som medverkar i Allsång på Skansen sommaren 2022

I januari 2023 väntar ny äventyr för Sanna! Då axlar hon rollen som Fanny Brice i musikalen Funny girl på Malmö Opera.

Mest läst