Sanna Nielsen leder Allsången för sjätte sommaren!

TT
2:41

Efter reklamen: Fem snabba med Sanna Nielsen

(2:41)

Allsång på Skansen rullar fortsatt på och från scenen är det för sjätte säsongen i rad Sanna Nielsen som leder publiken genom sånghäftena. När frågan om att leda programmet kom var det en självklarhet att tacka ja.

– Ja, men det var det! När jag får en förfrågan brukar jag alltid ringa min lillebror Timmy och han är alltid så sjukt ärlig och han sa "Nej, ska du verkligen göra det här? Det är så många som tycker och tänker" och då tänkte jag att "Jo de kör jag på", haha, har hon tidigare sagt till Femina.

Sanna Nielsen om att leda Allsång på Skansen: "Det känns helt fantastiskt"

Sanna Nielsens dröm: Att skriva mer musik

Så inga problem med programledarsjälvförtroendet, alltså. Däremot finns det andra sektorer där tron på sig själv är lite svajigare. Låtskrivandet, till exempel

– Gud, jag bara längtar tills jag vågar skriva lite mer egen musik. Jag jobbar jättehårt med det, att sitta hemma och våga skriva mer. Jag tycker att det är så jävla svårt att få till nånting som är bra. Eller att veta om nånting är bra, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Sanna Nielsen om relationen till Joakim Ramsell – efter alla år

Sanna Nielsen berättar i intervjun att det hon emellanåt ställer för höga krav på sig själv.

– Det kanske jag gör just när det gäller att skriva musik, jag har inte självförtroendet till det. Jag vågar inte riktigt hela vägen. Jag får så mycket inspiration när jag sitter och skriver med andra, när jag till slut vågar det. För det är också jätteläskigt att ta det steget, säger hon.

Sanna Nielsens stilresa – 24 bilder du förmodligen inte sett

Ska bli mamma!

Även om låtskrivandet inte går som på räls så har Sanna Nielsen andra saker att glädjas åt. På morsdag i år berättade hon nämligen att den glada nyheten att ett barn på väg!

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon på Instagram då.

Utvald läsning

Femina