Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sanna Nielsen om relationen till Joakim Ramsell – efter alla år

29 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Sanna Nielsen om relationen till Joakim Ramsell – efter alla år
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har varit ett par i 13 år, och nu väntar de sitt första barn. Nu berättar Sanna vad som varit nyckeln till den starka relationen under alla år.
Annons
TV: Allsång på Skansen 2021 – här är alla artisterBrand logo
TV: Allsång på Skansen 2021 – här är alla artister

Äntligen är Sanna Nielsen och Allsång på Skansen tillbaka i tv-rutan, vilket också betyder att sommaren blommar i allra högsta grad! Under sommaren kommer vi bland annat att få se Molly Sandén, Tusse, Darin, Charlotte Perrelli och Benjamin Ingrosso gästa Sanna Nielsen på scenen.

Och med henne på scen kommer även det lilla livet som växer i hennes mage att vara. På självaste Mors dag i år så berättade Sanna att hon var gravid.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än... Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev Sanna Nielsen i ett Instagram-inlägg där hon visade upp sin gravidmage.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har varit ett par i 13 år

Sanna Nielsen och sambon Joakim Ramsell har varit ett par i 13 år, och nu väntar de alltså sitt första gemensamma barn ihop! Paret träffades när Joakim Ramsell spelade gitarr i Sanna Nielsens band. Först umgicks de som vänner, innan de insåg att de skulle vara mer än så.

Annons

Idag bor paret i en lyxig villa i Tyresö utanför Stockholm, och kärleken flyter på som den ska.

– Den går som på räls. Vi har så mycket kärlek omkring oss. Det fungerar bra mellan mig och Jocke och jag har inget nytt att säga. Coronaåret har inte varit några problem för oss relationsmässigt och vi stöttar och sporrar varandra. Vi har ju alltid hängt 24/7 och fortsätter som vanligt, säger Samma Nielsen i en intervju med Hälsoliv.

Sanna Nielsen: ”Vår relation grundar sig i en väldigt bra vänskap”

Och att deras relation startade med vänskap är något som varit ett vinnande koncept för Sanna och Joakim.

– Vår relation grundar sig i en väldigt bra vänskap och den har vi byggt vidare på. Det är också mycket kärlek så klart. Det är som vi vill att det ska vara, säger Sanna i samma intervju och konstaterar att hon och sambon kompletterar varandra bra:

– Jocke och jag är lika i mycket. Han gillar att ha alla papper och kläder i ordning. Jag har det i mitt yrkesliv, men hemma är jag mer stökig. Där kompletterar vi varandra.

Annons