Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Sanna Nielsen tillbaka på jobbet med nyfödde sonen

29 nov, 2021 
AvJessica Rådne
Fotograftt
sanna nielsen
En knapp månad efter sonens födelse är Sanna Nielsen tillbaka på jobbet. Nu visar hon upp turnélivet med den lilla bebisen.
Annons
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisenBrand logo
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen

Artisten och Allsång på Skansen-programledaren Sanna Nielsen, 37, blev mamma för första gången i slutet på oktober. Sångfågeln välkomnade tillsammans med kärleken Joakim Ramsell en liten son efter flera års barnlängtan.

”Denna lilla hand. Tack för att jag får hålla i den och för att jag får följa dig genom din resa i livet. Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick. Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick”, skrev Sanna på Instagram i samband med förlossningen. Hon tackade både BB Stockholm och kärleken Joakim för stödet.

Annons

”Jocke…vilken resa vi får uppleva och jag är så lycklig att jag får dela den med dig. Denna lilla hand. Vår älskade lille kille. Välkommen till världen. Mamma och pappa älskar dig så mycket”, fortsatte hon.

Nu har en knapp månad passerat och Sanna är redo att kasta sig in i arbetslivet igen. Sonen får förstås följa med!

Bebisen följer med på julturné

Sanna Nielsen har varit artist sedan barnsben och firar nu 25 år i branschen genom att ge sig ut på julturné. I helgen gav hon hela fyra konserter med showen Min Sanna jul i sin hemstad Kristianstad.

För Kvällsposten berättar Sanna om upplevelsen av att jobba med sin bebis och Joakim (som spelar i Sannas band) som närmsta kollegor.

– Det är underbart, han är en sån liten stjärna vår lilla kille. Han trivs med att åka bil, trivs backstage och lyssna på mamma och pappa när de spelar på scenen och vaggas till sömns. Det är underbart, det är fint att få vara på ett litet familjeäventyr. Vi bara njuter av varje sekund, säger hon till tidningen.

Annons

Sanna berättar vidare att eftersom sonen inte kommer minnas någonting av turnén på grund av att han är så liten, ser hon och Joakim till att spela in videoklipp varje dag. Detta för att han ska ha någonting att titta tillbaka på när han blir större.

Så träffades Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

sanna nielsen och joakim ramsell
Gravida Sanna Nielsen med partnern Joakim Ramsell på röda mattan tidigare i år.

Sanna och Joakim har känt varandra i 13 års tid, och jobbat ihop lika länge. Det var på jobbet som de träffades och föll för varann. Då liksom nu spelade Joakim i Sannas band.

– Så vi känner ju varandra verkligen till hundra procent och vi har väldigt kul. Det är underbart härligt att komma hem sen och kunna prata om alla minnen tillsammans, i stället för att bara berätta om dem för varandra, säger Sanna till Kvällsposten.

På Instagram postar Sanna en bild som Joakim tagit på henne och sonen utanför Kristianstad teater.

”Ännu en turnéhelg över och denna gången blev det 4 julkonserter på ett och samma ställe - Kristianstad teater. Det har varit så roligt. TACK till er alla som har kommit och firat in julen med oss! Nu tar jag mina scenkläder och lilleman och laddar om för nästa helg. Hoppas ni har haft en fin första advent allesammans”, skriver Sanna Nielsen.

Foto: TT

Annons