sanna nielsen
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen
1:47

Efter reklamen: Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen

(1:47)

Slå på ljud

I slutet på maj visade Sanna Nielsen, 36, upp sin babybula på Instagram.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än… Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon i sitt inlägg.

Nu bekräftar Sannas manager Lotta Liljefjäll att bebisen är här!

Så såg de skalliga kändismännen ut när de hade hår

Sanna Nielsen har fått en son

Sannas fans har under sommaren kunnat följa gravidresan i rutan då hon en gång i veckan har lett Allsång på Skansen med sin babykula på magen.

sanna nielsen på allsång-scenen

En gravid Sanna Nielsen ledde SVT:s Allsång på Skansen i somras.

Det var Kristianstadbladet som först rapporterade om att Sanna Nielsen fått sitt barn. Förlossningen skedde på söndagen och alla mår bra, säger Lotta Liljefjäll i en kommentar till Expressen.

”Sanna födde i går söndag en liten son. Båda mår jättebra!”, skriver managern på sms till tidningen.

Malin Gramer om skillnaden på att få barn vid 30 och 40

Så träffade hon partnern Joakim Ramsell

sanna nielsen och joakim ramsell

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har nu blivit föräldrar.

Pappa till Sannas barn är kärleken Joakim Ramsell som hon har varit tillsammans med i tretton år. Joakim spelade då som nu gitarr i Sannas band när de till en början lärde känna varandra som vänner.

– Jag tror att det var väldigt bra att vi lärde känna varandra som yrkesmänniskor först. Vi har alltid haft högt i tak och vågar trampa varandra ordentligt på tårna när det behövs. Att vara rak och ärlig är viktigt för oss båda, i såväl förhållandet som när vi jobbar ihop, har Sanna Nielsen berättat för Allas.

Svenska kändiskvinnorna när de var 21, 31 och nu

Stor bebislängtan i många år

Sanna har tidigare även berättat om sin stora barnlängtan. I en intervju med TV4:s Nyhetsmorgon sa Sanna så sent som i förra månaden att:

– Jag är väldigt barnkär och har varit det i alla år. Jag har många syskonbarn och är gudmor till flera stycken. Det är så himla fint att få följa ett liv, att vara med på resan från start och att få vara och stötta och supporta och att få guida så gott jag kan. Jag har ingen aning om vad jag ger mig in i, men jag ser fram emot att lära mig på vägen och jag tänker att den här kommer lära mig en hel del också, om livets resa.

Sanna Nielsen om pressen att skaffa barn: ”Vill få bestämma själv”

Sanna Nielsen om pressen på att ”skaffa barn”

Sanna är i samma intervju med Nyhetsmorgon tydlig med sina känslor kring att människor genom åren har förväntat sig att hon en dag ska bli mamma.

– Det som jag upplevt är att man alltid får frågan kring när jag ska skaffa barn, och ”är det inte dags nu” för att man tydligen har åldern inne. Så det är mer den stressen man kan känna, att man gärna vill få bestämma själv. Jag har också varit väldigt ödmjuk kring det faktum att man skaffar inte barn, man får barn, säger hon i programmet.

Källa: TV4 Nyhetsmorgon, Femina

Foto: TT

Mest läst