Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sanna Nielsens besked om Allsång på Skansen – under graviditeten

01 jun, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Sanna Nielsen programleder allsången igen!
Juni är här och det brukar innebära att Allsång på Skansen inte är långt bort.
Nu ger programledaren Sanna Nielsen besked om när mysprogrammet kommer tillbaka!
Annons
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisenBrand logo
Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen

Snart är det dags att värma upp stämbanden, plocka fram sånghäftet och slå sig ner framför tv:n och göra sig redo för ännu en sommar med Allsång på Skansen.

För sjätte året i rad är det Sanna Nielsen som leder programmet, och hon är lika taggad som tittarna.

”Den första juni är här och nu räknar jag ner dagarna till allsångs-premiär. Som jag längtar!!!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Sanna Nielsen väntar barn

På bilden står hon med en rosa somrig klänning, en mikrofon i ena handen och en fiol i den andra.

”Bilden är från premiären 2017 när vi framförde Gärdebylåten som öppningsnummer med fiol-solo. Det var kul och lite plågsamt för grannarna som hörde mig repa i fyra veckor dag ut och dag in”, berättar Sanna Nielsen.

Hur hon kommer att öppna den kommande säsongen, som har premiär tisdagen den 29 juni, avslöjar hon inte. Däremot delade hon i helgen med sig av den jätteroliga nyheten att hon och pojkvännen Joakim Ramsell väntar barn ihop!

Annons

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon på Instagram under morsdag.

Tittarglädjen efter avslöjandet om Allsång på Skansen

Hon överöstes naturligtvis av grattishälsningar och kärlek, och följarna och vännerna verkade hur glada som helst. Samtidigt funderade några på hur det skulle komma att påverka hennes medverkan i Allsång på Skansen. Därför drar tittarna nu en lättnandes suck när de får veta att Sanna Nielsen kommer stå på Sollidens scen även i år.

”Jag längtar också! Älskar dig som programledare”, skriver en följaren glatt på det nya inlägget.

”Längtar också, kul att du håller i trådarna denna säsongen också”, skriver en annan.

”Längtar, du är bäst! En av Sveriges bästa sångare är ju ändå du! Sån fantastisk härlig positiv person att se på scen, du är Sveriges Celine Sion som jag och min fästman sa”, lyder en tredje stark hyllning.

Allsång på Skansen kommer att sändas åtta tisdagar i rad, men start 29 juni. Och kanske kommer vi kunna se hur publiken fylls på allteftersom sommaren fortlöper.

Annons