Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Sanna Nielsens första ord om sonen och livet som mamma

01 nov, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt/instagram
Sanna Nielsens första ord om sonen och livet som mamma
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell fick en son för drygt en vecka sedan. Nu berättar Sanna för första gången om sonen och det nya livet som mamma!
Annons
TV: Se fem snabba med Sanna NielsenBrand logo
TV: Se fem snabba med Sanna Nielsen

För drygt en vecka sedan blev Sanna Nielsen mamma till ett nytt litet liv. Det är hennes och kärleken Joakim Ramsells första barn, och det var en liten son som kom med storken.

Det var Sannas manager Lotta Liljefjäll som bekräftade att Sanna blivit mamma.

”Sanna födde i går söndag en liten son. Båda mår jättebra!”, skrev Lotta Liljefjäll i ett sms till Expressen då.

Det var på Mors dag som Sanna Nielsen delade med sig av den glada nyheten att hon och Joakim Ramsell skulle bli föräldrar, i ett Instagram-inlägg skrev hon, samtidigt som hon visade upp sin babykula:

Annons

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”.

Sanna nielsen och joakim ramsell
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell.

Tackar vården efter förlossningen

En vecka efter att sonen kom till världen delar Sanna Nielsen själv med sig av sina första ord om lyckan över att ha blivit mamma.

”Denna lilla hand. Tack för att jag får hålla i den och för att jag får följa dig genom din resa i livet. Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick”, skriver Sanna Nielsen på Instagram och tackar BB Stockholm och barnmorskorna som var med under hennes förlossning som hon beskriver som fantastisk.

Annons

Familjelyckan med Joakim Ramsell

Men vården och hjälpen hon fick under förlossningen är inte det enda som hon hyllar i sitt känslosamma inlägg. Pappan till henne son, Sannas stora kärlek Joakim, får även ljus på sig.

”Jocke… vilken resa vi får uppleva och jag är så lycklig att jag får dela den med dig. Denna lilla hand. Vår älskade lille kille, välkommen till världen. Mamma och pappa älskar dig så mycket”, skriver Sanna vidare.

Passande nog flyttade Sanna Nielsen och Joakim Ramsell förra våren från sin lägenhet på 57 kvadratmeter till en villa med sex rum och stor tomt i Tyresö utanför Stockholm. En perfekt plats för familjen att växa i!

Annons

Än har paret inte berättat vad den lille fått för namn, vi väntar med spänning!

Se också: Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisenBrand logo
Se också: Sanna Nielsen – 5 fakta om kändisen
Annons