Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Det gör Sanna Nielsen efter Allsång på Skansen

17 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Fotograftt
Sanna Nielsen
Nyligen gjorde Sanna Nielsen sin sista sommar som allsångsledare på Allsång på Skansen och nu väntar andra äventyr för artisten. Till hösten har Sanna nämligen fullt upp med flera nya projekt.
Annons
VIDEO: Se 5 saker du vill veta om Sanna NielsenBrand logo
VIDEO: Se 5 saker du vill veta om Sanna Nielsen

Nyligen tog vi det sorgsna avskedet av Sanna Nielsen på allsångsscenen. Efter sju år som allsångsledare var det dags för Sanna att sjunga sin sista allsång och lämna över stafettpinnen till någon annan som ska fylla hennes skor. Men efter avskedet väntar nu en spännande period med flera projekt!

– Det har varit magiskt alla år och att få avsluta på samma sätt som jag öppnade mitt första program. Jag vet inte vad jag ska säga, jag minns knappt vad vi har gjort ikväll. Det kommer ta ett tag att landa i det här men jag är så varm i hjärta och själ, jag kan inte förklara det, sa Sanna i en intervju efter sin sista medverkan till Aftonbladet.

”Det har kommit några tårar”

I samma intervju berättar hon att dessa sju år har betytt oerhört mycket för henne som programledare. Och under den sista kvällen som allsångsledare hade hon bara en tanke i huvudet – att inte gråta.

– Börja inte gråta. Jag ville verkligen inte gråta, det är inget fel med att gråta men jag kände bara att jag ville hålla ihop det och kunna njuta av varje sekund och det gjorde jag faktiskt, säger hon och fortsätter:

Annons

– Det har kommit några tårar här innan men det kommer nog komma som en kran sen när man vågar öppna på det där lilla locket, säger hon efter sändningen.

Vem som tar över efter Sanna är ännu inte klart. Men det finns många artister som det spekuleras om, några som är favorittippade är Benjamin Ingrosso, Oscar Zia, Molly Sandén och John Lundvik.

Sanna Nielsens framtidsbesked

För Sanna Nielsen väntar nu en period med flera fantastiska projekt. Efter allsången är det dags för henne att börja fokusera på sin julturné Min Sanna jul och i slutet av januari åker hon ner till Malmö opera och för att göra musikalen Funny Girl igen. På frågan om hur hennes framtid ser ut svarar hon:

– Jo men den ser väl ljus ut, säger artisten till Nöjeslivet.

Sanna Nielsen gjorde succé i rollen som Fanny Brice i Funny Girl när musikalen sattes upp i Malmö 2020. Nu återvänder hon till rollen där hon kommer spela mot stjärnorna Marianne Mörck och Ann-Louise Hanson.

– Det ska bli så kul. Vi gjorde ju det 2020 men fick avsluta på grund av pandemin. Men nu får vi göra det igen, säger Sanna Nielsen.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

SE OCKSÅ: 5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på SkansenBrand logo
SE OCKSÅ: 5 härliga ögonblick vi minns från Allsång på Skansen
Annons