Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

SATC-skaparen gör ny serie för Netflix 

03 sep, 2020 
AvNina Nyström
Emily in Paris och Sex and the City
Emily in Paris på Netflix är ”nya” Sex and the City – här är allt vi vet om kommande succén (det kan ju bara inte bli något annat?).
Annons

15 år efter att vi sade adjö till Carrie och gänget (åtminstone i rutan) är Darren Star (även producenten bakom succén Younger) aktuell med en ny, MYCKET lovande serie.

Det här handlar Emily in Paris om

Emily in Paris handlar om en ambitiös och livsglad amerikansk tjej som flyttar till Paris för drömjobbet på ett stort, exklusivt marknadsföringsföretag. Hennes uppdrag består i att leverera ”den amerikanska synvinkeln”. Behöver vi säga att just den vinkeln inte alltid tas emot på bästa sätt av de franska kollegorna?

Samma stylist som i SATC

Netflix har just lanserat trailern, och serien jämförs inte med Sex and the City för inte. Bakom stylingen i serien står Sex and the City-legendaren Patricia Field och trailern och de bilder som släppts visar den ena chica outfiten efter den andra och djärva och oväntade kombinationer (vad annars?). Alltid till kulisserna av en fantastisk Parisvy.

Lily Collins – ”nya Carrie”

Rollen som Emily spelas av Lily Collins och i andra stora roller ser vi bland annat Ashley Park och Kate Walsh.

Lily Collins är pepp:

Då har Emily in Paris premiär

Bäst av allt? Vi behöver inte vänta länge! Det 2 oktober lanseras serien på Netflix. Första säsongen består av tio stycken 30-minutersavsnitt.

Kolla in trailern till Emily in Paris här:

Foto: TT

Källa: Cosmopolitan

LÄS MER:

Annons