Fotografierna som har tagits för att fira parets förlovning togs tidigare i veckan av modefotografen Alexi Lubomirski vid Frogmor House i Windsor utanför London. Lubormirski föddes i Storbritannien men flyttade som 8-åring till Botswana, ett land som Harry och Meghan talade  sig varma om i intervjun som följde deras förlovning. Den största diamanten i förlovningsringen kommer dessutom från Botswana.

Läs även Se den fina hyllningen i Meghans förlovningsring

Fotografen inledde sin karriär genom att vara assistent till den världskände modefotografen Mario Testino. Lubomirski har sedan dess plåtat för flera av Vogues magasin världen över, Harpers Bazaar och Face magazine. I hans portfolio finns dessutom bilder på kändisar som Julia Roberts, Cate Blanchett och Angelina Jolie, enligt hans hemsida.

Klänningen som Meghan bär på ovanstående bild är en coutureklänning från det exklusiva brittiska märket Ralph & Russo, skriver Harpers Bazaar. Den är i svart tyll med en kjol i sidenorganza som har handsydda applikationer i tyll och toppen är broderar med guldtrådar. Vad den kostar framgår inte, men med tanke på att Ralph och Russo brukar klä filmstjärnorna på Oscarsgalan är det nog inte fel att gissa att det krävs en stor plånbok för att köpa klänningen.

För Harry och Meghan, som gifter sig i maj nästa år, väntar nu ett julfirande med den brittiska kungafamiljen.

Läs även Meghan Markles hem är till salu – se bilderna