I november meddelade streamingtjänsten HBO att Game of Thrones åttonde säsong har premiär i april nästa år. Sist fansen fick se karaktärerna i den storslagna fantasyserien var 2017 och förhoppningarna på den avslutande säsongen är minst sagt skyhöga.

Men vi kommer inte att bli besvikna. HBO har inte snålat med produktionen i de återstående sex avsnitten, som utlovas vara något alldeles extra.

Nu har den allra första teasern för säsong åtta släppts på Youtube. I drygt 55 sekunder får vi en liten tjuvtitt på vad som komma skall och nu är det tydligare än någonsin att vintern är på väg.

Entertainment Weekly fick tidigare i höstas exklusivt material från den sista säsongen och kunde avslöja att den inleds med Jon och Daenerys Targaryens intåg i norden.

– Alla dessa olika karaktärer går nu samman för att möta en gemensam fiende, samtidigt som de handskas med sitt förlutna och definierar vilka sorts personer de vill vara när döden stirrar dem i vitögat, sa seriens producent Bryan Cogman i intervjun med nöjestidningen.

Se den nya teasern till Game of Thrones:

Läs mer:

Naomi Watts får huvudroll i nya Game of Thrones-serien

Alla nya serier och filmer på Netflix och HBO i december

Alexander Skarsgård spelar hemlig agent i nya serien The Little Drummer Girl 

Foto: IBL 

Mest läst