HBO vet verkligen hur de håller intresset för deras flaggskeppsserie Game of Thrones vid liv, trots att vi har fått vänta i tre evigheter (två år) på den åttonde och sista säsongen. Nyligen släpptes nämligen två korta klipp med glimtar från den avslutande säsongen som har premiär i Sverige den 15 april. Men innan dess har HBO även portionerat ut teaser, efter teaser, efter en hel drös med bilder – och även en och annan trailer.

I de senaste glimtarna, som tillhandahålls i teaser-trailern Aftermath här nedanför, ser framtiden väldigt mörk ut för de levande (?) i Westeros. Det verkar faktiskt nästan som att slaget mot the white walkers helt har förlorats – och inte en levande själ syns till.

De tidigare klippen har också hintat om den stora och slutgiltiga striden, men de har inte varit fullt så mörka som Aftermath. Förmodligen är det dock ingen slump att vi känner oss förvirrade med bara veckor kvar till premiären. HBO har oss säkert precis där de vill ha oss.

Emilia Clarke (Daenarys Targaryen) har i alla fall sagt att slutet på den moderna klassikern Game of Thrones kommer att vara episkt:

– När jag fick manuset till hela den sista säsongen läste jag det på en eftermiddag. Sedan gick jag hemifrån och promenerade runt i London i tre timmar och bara tänkte på det. Det är så episkt, sade hon till TT tidigare i år.

Den sista säsongen av Game of Thrones har premiär den 15 april 2019.

Teaser: Game of Thrones, säsong 8 – Aftermath

Läs mer:

Recap: Alla Game of Thrones 7 säsonger på 5 minuter

Slutet är nära i TVÅ nya Game of Thrones-klipp

Mest läst