Shima Niavarani avslöjar att hon är kär i Hellenius hörna på TV4.
9 saker lyckliga par gör tillsammans
Slå på ljud

Skådespelaren Shima Niavarani har synts i många olika tv-sammanhang de senaste åren, och skådespelaryrket har hon lärt sig själv. Hittills har Shima varit inblandad i närmare 50 produktioner inom teater, film och tv – och vi pratar om allt från julkalendern till stora bioproduktioner. Till protokollet bör det också nämnas att hon har en otrolig pipa och är med det lite av en sångfågel! Men det är sällan hon öppnar upp och blir personlig i intervjuer – oftast pratar hon om sina pågående projekt när hon medverkar i mer officiella sammanhang.

Shima Niavarani resonerar kring sitt privatliv

I helgen var hon med i TV4:s Hellenius Hörna och berättade lite om sina tankar kring sitt privatliv. Programledaren David Hellenius slår tidigt fast att Shima Niavarani sällan pratar om sitt privatliv i officiella sammanhang, och undrar lite hur hon resonerar kring det.

– Det är egentligen inte något självändamål. Jag har inte velat vara såhär ”åh det är så viktigt med integritet”, man är ju ändå i det officiella rummet och har sociala medier, det är ju ändå 2020. Så vad betyder integritet då?, förklarar Shima Niavarani.

Delar gärna med sig – men bara när de ger effekt hos andra

Shima Niavarani känner att det hon delar med sig av ska vara relevant för andra, och känner därmed inget behov av att berätta om saker som bara rör just henne.

Hon svarar på frågan om vad som är privat för just henne:

– Det är sådant som är angeläget bara för mig, och inte för resten av världen. Så om jag har något att säga om mitt liv, eller mina erfarenheter – och jag tänker att om jag förmedlar det här så kommer det kunna ha en effekt hos andra, och betyda någonting. Då gör jag det gärna, då bjuder jag gärna på en berättelse från mitt liv. Det är ju så man connectar. Men om det bara är såhär: ”Åh min relation...Stefan. Ja, det, det” då måste man ju åtminstone släppa ett album om det här heartbrake:et.

Shima Niavarani blir kär vart fjärde år

Vad gäller just Shima Niavaranis kärleksliv, har hon tidigare berättat att hon bara blir kär ungefär vart fjärde år.

– Det är som att jag firar något slags skottår, fnittrar hon och fortsätter förklara att det verkligen är så för henne:

– Jag tycker att det stämmer eftersom jag klockar in det och projicerar all min kärlek på ett stackars objekt då. Och jag tycker att det stämmer.

Shima Niavarani nya kärlek

Shima Niavarani slår även tydligt fast att det är ett ”skottår” just nu och att kärleken finns på plats i hennes liv.

– Det är ett fjärde år just nu, ler hon och menar att hon är kär.

Utöver att vara hals över huvud förälskad är hon just nu aktuell som Lily i relationskomedin Sjölyckan i TV4 och nyligen såg vi henne som karaktären Molly i musikalfilmen En del av mitt hjärta.

LÄS MER:

Här är alla deltagare i Stjärnorna på slottet 2020

Elaka kommentarerna om Silvias utseende: ”Jättehemskt”

Bilder på våra ingifta kungligheter innan de blev kungliga