Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Shirley Clamp om kärleken Benny Rönnelöw

25 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Shirley Clamp har hittat kärleken i hockeyprofilen Benny Rönnelöw.
Nu berättar hon om relationen, att vara bonusmamma – och varför de inte har flyttat ihop än.
– Det går inte så fort, även om det har gått fort på andra sätt med känslor och så. Men vi bor bara 14 minuter från varandra, säger hon i Nyhetsmorgon.
Annons
Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
Fem svenska kändispar vi minns

Shirley Clamp kunde inte fokusera på karriären under 2020 – och har i stället lagt fokus på privatlivet. Det gjorde att hon har kunnat hitta kärleken på nytt, fyra år efter uppbrottet från exet Daniel Ottosson.

Clamp är nu tillsammans med hockeyprofilen Benny Rönnelöw, och berättar om beslutet att våga satsa på kärleken i en intervju i Nyhetsmorgon på TV4.

– Jag är dålig på att ta tid till sånt som är jättebra för mig. För det första har jag vågat släppa in och visa, vågat visa allt jag känner och släppa in all kärlek. Det låter kanske klyschigt, men så är det, säger artisten i programmet.

Att hon inte har kunnat lägga tid på artistkarriären på grund av coronapandemin gjorde att Benny Rönnelöw hade en bättre chans att nå fram till henne, erkänner hon.

– Jag gillar många bollar i luften och ingen tid över. Då är jag som bäst när det gäller prestation. Vi träffades helt rätt, eller för hans del att träffa mig var det rätt läge. För jag har kunnat landa i kärleken.

Annons

Shirley Clamps stora ändring i livet med kärleken

Paret har dock inte flyttat ihop ännu, men bor nära varandra. Däremot har en stor sak förändrats i Shirley Clamps liv – från att ha ett barn är hon nu bonusmamma till fyra barn till.

– Vi bor inte ihop, så kul ska vi inte ha det. Det går inte så fort, även om det har gått fort på andra sätt med känslor och så. Men vi bor bara 14 minuter från varandra, jag har tagit tid. När jag och Benny träffades första gången frågade han mig om jag hade barn. Och jag svarade att jag har ett barn. Då sa han ”då har du fem barn nu”. Han har alltså fyra barn sedan tidigare, de är så fina. Så fembarnsmamma nu alltså, det är inte illa, säger Shirley Clamp i Nyhetsmorgon.

Läs mer:

Annons