Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sju kända kvinnor vars naturliga hårfärg vi hade glömt bort

11 maj, 2021 
Bianca Ingrosso har mörkt hår egentligen.
Att byta hårfärg kan vara både roligt och uppiggande!
Medan vissa provar en ny hårfärg någon gång ibland, färgar andra håret så ofta att man glömmer bort hur de såg ut från början.
Här är sju kändiskvinnor vars naturliga hårfärg vi faktiskt hade glömt bort.
Annons
5 kändisars hårfärger genom tidernaBrand logo
5 kändisars hårfärger genom tiderna

Bianca Ingrosso

Det är nog många som går till frisören och ber om att få Bianca Ingrossos hår – tv-profilens ljusbruna hår med honungstoner har satt trenden bland svenska influencers. Bianca har haft olika varianter av mörkblont och ljusbrunt hår så länge nu att många nog glömmer bort att hon har mörkbrunt hår naturligt.

Malou von Sivers

Malou von Sivers har haft olika varianter av blont hår så länge man kan minnas – men under början av sin karriär visade hon att hon egentligen är brunett, även om hon redan då tyckte om att ljusa upp håret med slingor.

Annons

Tilde de Paula Eby

Tilde de Paula Eby har varit brunett under hela sin karriär, men väljer allt som oftast att ljusa upp håret med slingor och nyanser, medan hon egentligen har mörkbrunt hår.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston har haft olika varianter av cendre och mörkblont hår sedan hon började spela Rachel Greene i Vänner på 90-talet. Men egentligen har stjärnan, som har grekiska rötter, mörkbrunt hår.

Annons

Ivanka Trump

Ivanka Trump är synonym med en rak page med skarp mittbena och iskallt blond färg. Men hårfärgen är inte hennes naturliga. Ivanka har egentligen en ljusbrun hårfärg.

Emma Stone

Emma Stone har varit rödhårig under nästan hela sin karriär, men liksom Amy Adams så är hon egentligen blond. Men det var först när hon färgade håret rött som rollerna började rulla in.

Annons

Britney Spears

Många förknippar Britney Spears med blont hår – ända sedan genombrottet som 16-åring har artisten främst haft blont eller cendrefärgat hår, även om hon testat på även en svart frisyr. Men faktum är att Britney egentligen är brunett, något man kan ana på hennes bruna ögon.

Annons