Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Tom Cruise och Nicole Kidmans dotter Isabella hyllar sin pappa

13 maj, 2022 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
När dottern Isabella ”Bella” Kidman Cruise är out and about i pulserande London väljer hon en look som helt klart är en homage till pappa Tom Cruise. Här är Nicole Kidman och Tom Cruises dotter idag!
Annons
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Kändisdottern Isabella ”Bella” Kidman Cruise, 29, håller sig helst under radarn – till skillnad från sina adoptivföräldrar som är två av Hollywoods mest kända namn. Föräldrarna i fråga är inga mindre än Nicole Kidman, 54, och Tom Cruises, 59.

När paret valde att gå skilda vägar 2001 var planen att de skulle ha gemensam vårdnad om de gemensamma barnen. Men överenskommelsen kom snart att sippra ut i sanden. Enligt sajten Hollywood Life ska Tom Cruises engagemang i Scientologerna kommit emellan pappan och sina två barn.

Här är Nicole Kidman och Tom Cruises barn idag

Det var under det forna kändisparets elva år långa äktenskap som de valde att adoptera två barn: dottern Isabella ”Bella” Cruise, född 1992, och sonen Connor Cruise, född 1995. Både Connor och Bella Cruise har valt att hålla sig utanför rampljuset men 2012 uttalade sig Isabella ”Bella” om relationen till sin mamma.

Annons

– Jag älskar min mamma, hon är min mamma. Hon är underbar. Vi träffas ibland och vi pratar, sa hon i New Idea magazine.

Även mamma Nicole Kidman är fåordig vad gäller sin tidigare relation med Tom Cruise, och delar än mer sällan med sig om privatlivet och barnen. Kidman har tidigare berättat för den australienska tidskriften Who magazine varför hon helst inte vill uttala sig om varken sina barn eller sin ex-make.

– Jag vill hålla dessa relationer privat, men jag skulle till 150 procent ge mitt liv för mina barn. Mina barn är hela mitt livssyfte, sa hon då.

Dottern hyllar pappa Tom Cruise

Men nu har då den okända dottern Isabella fastnat på bild, i vilken man kan se hur hon med sitt klädval hyllar sin käre far Tom Cruise. Hon har nämligen på sig en vintage t-shirt med Top Gun-tryck. Och, för den som inte vet så är det en amerikans film där pappa Tom Cruise hade huvudrollen i slutet på 80-talet!

Annons
Isabella Cruises homage till pappa Tom Cruise, klär sig i retro tisha med Top Gun-motiv när hon är ute på tur i London i mitten av maj.

Så lever Nicole Kidman idag

Nicole Kidman har även döttrarna Sunday och Faith ihop med nuvarande maken Keith Urban, och Tom Cruise har dottern Suri ihop ex-hustrun med Katie Holmes.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: TT

Annons