wistam poserar vant mot en vägg.
Den stora hälsoresan säsong 2 – här är alla deltagarna
1:21

Efter reklamen: Den stora hälsoresan säsong 2 – här är alla deltagarna

(1:21)

Slå på ljud

I villan på Lidingö i Stockholm bor Sofia Wistam tillsammans med maken Magnus Wistam och tonårsgrabbarna Texas, 16, och Lennox, 14. Utflugna sedan innan är dottern Sindy från relationen med Anders Rahm och äldsta sonen Kid – som Sofia har tillsammans med ex-maken Thomas ”Orup” Eriksson.

Och Kid Eriksson har valt att gå i sin pappas fotspår och jobbar idag som artist. Han är en av medlemmarna i den framgångsrika musikgruppen Tjuvjakt, som ligger bakom hits som Tårarna i halsen och G-unit och nysläppta singeln Vaskar mina tårar.

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers starka kärleksförklaring

Sofia Wistam: ”Belöningen är verkligen vuxna barn”

29-åriga Kid Eriksson arbetar även tillsammans ihop med sin mor – då han klipper ihop podcasten Wahlgren och Wistam, som Sofia driver ihop med väninnan Pernilla Wahlgren.

– Att få jobba med Kid är så lyxigt. Jag har fyra barn och alla faser är gulliga, men belöningen är verkligen vuxna barn. Jag skulle ljuga om jag sa att jag är hård chef som ryter åt sonen. I stället låter det: ”Snälla Kid, skulle du kunna klippa in? Nä, nä, jag bara frågade...”, förklarar Sofia Wistam om att arbeta tillsammans med den numera vuxna sonen i Hälsoliv och fortsätter:

– Till någon annan hade jag bara sagt: ”Lös problemet”. Kid vet när podden blir bra. Själv är jag faktadriven och vän av ordning med manus och stolpar. Pernilla är vimsig, bidrar med historier och märker när något är tråkigt.

Sofia Wistam om makens reaktion på hennes kroppsförvandling

Sofia om likheterna med Pernilla: Vi har många barn

I samma intervju gör Sofia Wistam klart att hon och Pernilla Wahlgren inte riktigt kände varandra innan de startade podden tillsammans. De var bekanta men umgicks aldrig.

– Nu är hon en av mina närmsta vänner. Tänk dig alla timmar vi pratat. Vi har rätt olika personligheter, men våra liv liknar varandra med knasiga jobb, många barn, separationer och offentligheten. Vi värnar om varandra. Jag vet vad som är känsligt för henne och går inte in på det. Att prata om tidigare relationer som inte varit lyckliga gynnar ingen.

Bilden på kändisarna efter Den stora hälsoresan – visar förändringarna

Mest läst